«Η σύναξη των Προέδρων» – Η σπάνια φωτογραφία με τον Κάρολο Παπούλια σε ταβέρνα

Advertisement

Τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Καρόλου Παπούλια εξέφρασε με αναρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στην ανάρτησή του ο κ. Βαρβιτσιώτης περιλαμβάνει και μια μοναδική φωτογραφία, από τη «σύναξη των προέδρων» στο στέκι του Καρόλου Παπούλια στην Καισαριανή, το καλοκαίρι του 2020.

Η συνάντηση αυτή είχε γίνει στην Ταβέρνα «Τσομπανάκος» στις 24 Ιουνίου 2020.

Advertisement

Στο τραπέζι κάθονταν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο τέως Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και δύο ιστορικά και κορυφαία στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, ο Πέτρος Μολυβιάτης και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

Την πρωτοβουλία της συνάντησης είχε ο Κάρολος Παπούλιας, αφού η συγκεκριμένη ιστορική ταβέρνα ήταν στέκι του επί δεκαετίες.

Η ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ο αγαπημένος Πρόεδρος.

Advertisement

Ο Κάρολος Παπούλιας υπηρέτησε τον δημόσιο βίο με ήθος και σεμνότητα. Απολάμβανε κύρος στο εσωτερικό και ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό. Υπήρξε πιστός στην παράταξή του υπηρετώντας τις αρχές της συμφιλίωσης και της συνεννόησης. Ο λόγος του ήταν πάντα ενωτικός και η δημόσια παρουσία του μετρημένη.

Είχε την ικανότητα να κάνει φίλους και να διασκεδάζει τους γύρω του με το υπέροχο χιούμορ του. Τον είχα συνοδεύσει σε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και είχα διαπιστώσει από κοντά τον σεβασμό που απολάμβανε.

Είχα την τιμή να με αποκαλεί φίλο και δεχόμουνα τις πατρικές αλλά και φιλικές συμβουλές του. Καλό ταξίδι αγαπημένε Πρόεδρε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

                                                                                                                                                       Πηγή
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement