Άρτα: Μάχη του 16χρονου να κρατηθεί στη ζωή – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Advertisement

Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας μετά τον αυτοπυροβολισμό του, εξέδωσε ο Συντονιστής Διευθυντής της, Χριστόδουλος  Ναθαναήλ.

«Η κατάσταση του 16χρονου ασθενή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ  του Γ. Ν. Άρτας σήμερα είναι σταθεροποιημένη. Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Τα ζωτικά του σημεία είναι σταθερά και η οξυγόνωση  των πνευμόνων ικανοποιητική. Προβλέπεται να παραμείνει σήμερα σε καταστολή και εάν η εξέλιξη της υγείας του συνεχίσει να είναι καλή από αύριο θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του ασθενούς», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδελφού του, που έπεσε νεκρός από το μονόβολο του γιού του, ο πατέρας του 16χρονου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Άρτας. Σε άλλο θάλαμο, νοσηλεύεται η σύζυγος του και μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τραγωδίας.

Advertisement

Χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου, καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του, οι οποίοι κατηγορούνται ο μεν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ο δε για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο έφηβος.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement