Η Φάρμα: Αποκάλυψη σοκ από πρώην παίκτη «Έρχεται σε ερωτική επαφή με συμπαίκτες της χωρίς συναίσθημα»

Advertisement

Στο Πρωινό μίλησε ο πρώην παίκτης Φάρμας, Δήμος Περπερίδης, για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Τι αποκάλυψε για την «ξενέρα» της Αγγελικής Ηλιάδη, καθώς και τη σχέση της με τον Γρηγόρη; Επίσης ανέφερε ότι υπάρχει μια πολύ πονηρή γυναίκα μέσα στο παιχνίδι

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν ο Δήμος ρωτήθηκε για το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Τότε ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μία παίκτρια στη «Φάρμα» που έχει ερωτικές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι για συμφεροντολογικούς λόγους, ενώ έξω από το παιχνίδι έχει σχέση!

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο που έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι… ΟΚ! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι.
Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα, αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις. Γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα. Αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά…

Advertisement

Υπήρχε η πράξη και αν συνδυάσουμε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα που μιλάμε, είναι το άκρως αντίθετο. Και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Περπερίδης.

Τότε παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας: «Ότι έχει γίνει σεξ μέσα στο σπίτι, αυτό θέλει να πει».

Ο Δήμος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δε νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους. Και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν, γιατί αν το πω εγώ θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δε θα το πω. Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα. Έχει σχέση έξω από τη Φάρμα αυτή η γυναίκα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement