Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μιλά για την περιπέτεια της υγείας του: «Θέλω να πεθάνω πάνω στην πίστα»

Advertisement

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Η υγεία του βελτιώθηκε και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να συνεχίσει τις θεραπείες στο σπίτι του.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» και είπε πως το οξυγόνο του ήταν χαμηλό.

Όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στην Κύπρο για την παράσταση «ΝικοΤιτανικός».

Advertisement

Την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο δεν είχε δει ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και έκανε κρύο, με αποτέλεσμα να παγώσει το βράδυ. Την επόμενη ημέρα είχε ιδρώσει κατά τη διάρκεια της πρόβας, έβρεχε και τον έπιασε μία ψύξη και ένας πόνος αβάσταχτος.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πήγε στο νοσοκομείο και όταν οι γιατροί τον εξέτασαν είδαν ότι το οξυγόνο του ήταν χαμηλό.

Του ζήτησαν να αναβάλει τις παραστάσεις και να μείνει στο νοσοκομείο, με τον τραγουδιστή να επιμένει πως δεν γίνεται, γιατί δεν μπορεί να κρεμάσει τους συνεργάτες του.

Advertisement

«Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, δεν τον φοβήθηκα ποτέ. Έχω χορτάσει απ’ όλα! Έχω κάνει καριέρα, οικογένεια, παιδιά, εγγόνια… Όλα τα έχω κάνει. Λέω τουλάχιστον θα φύγω ευχαριστημένος. Δεν θα ήθελα να φύγω σε νοσοκομείο, αν είναι να φύγω να πεθάνω στη δουλειά μου, πάνω στην πίστα, στην σκηνή…», ανέφερε.

Στην παράσταση συνεργάζεται με τον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο δήλωσε ότι η συνεργασία τους ήταν καλή.

Στη συνέχεια εξέφρασε πόση στενοχώρια ένιωσε με τα σχόλια της Πηνελόπης Πιτσούλη. «Μας γλωσσοφάγανε…», είπε στην αρχή χιουμοριστικά και πρόσθεσε:

«Η Πηνελόπη βγήκε και είπε ‘εγώ δεν συνεργάζομαι με αυτό τον θίασο ακόμα και να πεινούσα’, ‘ο Φλωρινιώτης είναι ξένο σώμα στο θέατρο’. Εγώ από το 1978 κάνω θέατρο, ξεκίνησα με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη».

Δείτε τις δηλώσεις του

                                                                                                                                                       Πηγή
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement