Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Οι τοξικολογικές μπορούν να κρίνουν και ισόβια», λέει εκπρόσωπος των αστυνομικών

Advertisement

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρμόδιων αρχών στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Οι έρευνες στρέφονται αφενός στην πλήρη διαλεύκανση των όσων συνέβησαν στη διάρκεια του πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με θύμα την 24χρονη και αφετέρου στην αναζήτηση τυχόν κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο δρούσε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προωθεί γυναίκες σε αντίστοιχα πάρτι.

Σήμερα ο υπουργός της Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, θα επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα, στο οποίο έκανε την καταγγελία η 24χρονη.

Advertisement

ΕΛΑΣ: Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, τόνισε ότι οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία. Η διεύθυνση ασφαλείας κινείται με μεγάλη μεθοδικότητα. Παίρνει υλικό από ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους», επισήμανε ο Χρήστος Συμεωνίδης.

Τέλος, ανέφερε ότι αν η τοξικολογική δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί, όπως είπε και ο δικηγόρος της, θα αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο φτάνοντας μέχρι και τα ισόβια για τους δράστες.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement