Οικονόμου για κακοκαιρία Ελπίς: Υπήρξε πρόβλημα στο συντονισμό – Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη

Advertisement

Συγγνώμη ζήτησε για ακόμη μια φορά από όλους όσους ταλαιπωρήθηκαν από τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Θέλω να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη, μια συγγνώμη που δεν είναι προσχηματική. Προφανώς και στο υπουργικό συμβούλιο θα γίνει απολογισμός των αρρυθμιών που παρουσιάστηκαν» ανέφερε.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπήρξε πρόβλημα στον συντονισμό» παραδέχτηκε. Στο ερώτημα αν θα αποδοθούν ευθύνες για όσα έγιναν ο κ. Οικονόμου είπε ότι «με νηφαλιότητα και ειλικρίνεια αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει στον κατάλληλο χρόνο».

Τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρωθεί η προσπάθεια αποκατάστασης των προβλημάτων. «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έγιναν λάθη» τόνισε και επισήμανε ότι «η σφοδρότητα του φαινομένου ήταν νωρίτερα από τις προβλέψεις που υπήρχαν».

Advertisement

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε μεταξύ άλλων, ότι για να είμαστε ειλικρινείς θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι υποδομές της πόλης δεν είναι ικανές να αντιμετωπίσουν φαινόμενα ανάλογης έντασης. «Ο καθένας που είχε συγκεκριμένες αρμοδιότητες υποχρεούται να εξηγήσει τι δεν πήγε καλά» ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement