Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τη Δευτέρα οι απαντήσεις για τις τοξικολογικές

Advertisement

Τη Δευτέρα τελικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Καθοριστικές για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να αποσταλούν με mail τη Δευτέρα (31/1).

Αυτό ανέφεραν οι αρμόδιοι του ελβετικού εργαστηρίου στο ΑΠΘ το απόγευμα της Παρασκευής (28/1), σύμφωνα με το voria.gr.

Advertisement

Η αγωνία παρατείνεται για το τι θα δείξουν τελικά οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Το πόρισμα των εξετάσεων αναμένεται να είναι καθοριστικό στην εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση.

Αξιολογώντας τις αναλύσεις των δειγμάτων ούρων της 24ωρης -τόσο αυτές που διενεργήθηκαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ όσο κι εκείνες που εστάλησαν στην Ελβετία- ο καθηγητής στην έκθεσή του θα δώσει απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ζητήματα: αφενός για τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) και αφετέρου για τους δείκτες αλκοόλης.

Advertisement

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις και στο πλαίσιο αυτό εξέτασε τις προηγούμενες μέρες τον άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, όπως επίσης κι ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε σ’ αυτό.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η παράλληλη (εισαγγελική) έρευνα για τυχόν δράση κυκλωμάτων μαστροπείας και το τελευταίο 24ωρο είδε το φως της δημοσιότητες μία ακόμη καταγγελία, παρόμοια με αυτή που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος τα στοιχεία γυναίκας – καταγγέλλουσας.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement