Φουρθιώτης σε Γεραπετρίτη: Προσέξτε πολύ καλά τι λέτε – Έχετε ασυλία στις μηνύσεις και όχι στις αγωγές

Advertisement
«Πυρά» Φουρθιώτη σε Γεραπετρίτη: «Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας το οποίο παραβιάζετε και κάνετε δηλώσεις που αφορούν μόνο την δικαιοσύνη! Ανακαλέσετε αυτή τη στιγμή».

Σε έναν καταιγισμό αναρτήσεων στα social media προέβη ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσω των οποίων βάλλεται κατά πολλών ονομάτων και υπουργών της κυβέρνησης.

Σημειώνεται πως το όνομα του παρουσιαστή είναι μία από τις βασικές αιχμές της αντιπαράθεσης που λαμβάνει χώρα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια εκ των αναρτήσεων, επιχειρεί να διαψεύσει τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, για τα όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής.

Advertisement

Ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει σε ανάρτησή του το εξής:

«Δήλωση Γεραπετριτη στη Βουλή: Από αυτή τη διαδικασία το συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη και προφυλακίστηκε. Αυτά έγιναν από εμάς. Σας μοιάζουν προϊόν διαπλοκής;».

Κύριε Γεραπετριτη ως καθηγητής νομικής και μαθητής του καθηγητή κ ΛΑΖΑΡΑΤΟΥ τι εννοείται προφυλακίστηκα από εσας; Η πολιτική εξουσία παρεμβαίνει και δίνει εντολές στην δικαιοσύνη ; Γιατί με την δήλωση μιλάμε για εκτροπή του Συντάγματος παράβαση καθήκοντος κατάχρηση εξουσίας και ουσιαστικά εσείς επιβεβαιώνετε ότι εσείς δίνετε εντολές στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Σας καλώ να ανακαλέσετε καθώς οι δηλώσεις προσβάλλουν το Σύνταγμα και την Ανεξάρτητη δικαιοσύνη και μην με προκαλείτε άλλο διότι θα προσκομίσω στοιχεία στην εισαγγελία του Αρείου πάγου καθώς και στον ΣΥΡΙΖΑ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Advertisement

ΥΣ: ο ανακριτής με άφησε ελεύθερο με διάταξη που αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ούτε καν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής μου. Προσέξτε πολύ καλά τι λέτε καθώς ασυλία στις μηνύσεις έχετε και όχι στις αγωγές! Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας το οποίο παραβιάζετε και κάνετε δηλώσεις που αφορούν μόνο την δικαιοσύνη! Ανακαλέσετε αυτή τη στιγμή»

Νωρίτερα, εξηγήσεις για τις επικοινωνίες που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη, οι οποίες έχουν μπει στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης, προσπάθησε να δώσει από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Παραδέχθηκε πως έχει επικοινωνήσει 3-4 φορές με τον Μένιο Φουρθιώτη και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών».

Advertisement

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας:

«Είναι δυστυχές το γεγονός, ότι σε μια ύψιστη κοινοβουλευτική διαδικασία, επιλέγει η αντιπολίτευση να προσωποποιήσει ζητήματα. Και αντί να έχουμε μια συζήτηση περί δημοσίων πολιτικών, έχουμε μια συζήτηση για ένα κυνήγι μαγισσών, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει η αντιπολίτευση και προφανώς στοχεύει εμένα και δι’εμού τον Πρωθυπουργό», είπε ο κ. Γεραπετρίτης.

Για τις σχέσεις του με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο τόνισε πως «τον κ. Φουρθιώτη δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν έχω βγει ποτέ σε οποιαδήποτε εκπομπή του. Δεν έχω δώσει συνέντευξη σε κανένα έντυπό του. Του μιλάω στον πληθυντικό, όπως διαπίστωσε όλη η κοινωνία και όπως διαπιστώσατε και εσείς από τα από μηνύματα υποκλοπών, τα οποία εσείς διαχέετε, και μέσα στο χώρο της Βουλής, ως μεταπράτες προϊόντων εγκλήματος».

Advertisement

Ο υπουργός Επικρατείας παραδέχθηκε πως «έχω πράγματι επικοινωνήσει 3 ή 4 φορές με τον ίδιο τηλεφωνικά, βεβαίως πριν προκύψει το οποιοδήποτε θέμα παράνομης δράσης. Έχουμε προφανώς διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα, στη δική μου αντίληψη περί δημόσιας εξουσίας όταν οποιοσδήποτε υποβάλλει μια αναφορά, που αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα».

Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Γεραπετρίτης «ήταν δύο μηνύματα, προϊόντα υποκλοπής, που το μεν ένα είναι ευχετήριο απαντητικό στον πληθυντικό και το άλλο είναι απάντηση σε ένα αίτημα που υπεβλήθη και η απάντηση είναι αρνητική. Απορρίπτεται το αίτημα που ετέθη από τον κ. Φουρθιώτη και τον σταθμό του».

«Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms;»

Σε προηγούμενη ανάρτηση, ο παρουσιαστής, έδωσε στη δημοσιότητα νέα μηνύματα και κλήσεις από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

«Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms; Ήταν μόνο οι κλήσεις του Ιανουαρίου 2021; Για δείτε και κάποια ακόμα sms και αναπάντητες κλήσεις σας προς εμένα και μηνύματα και έρχεται και συνέχεια … επίσης είναι μόνο τα sms και οι κλήσεις μόνο με εσάς; Οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ και αυτοί δεν με γνώριζαν;», έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης στο Facebook.

                                                                                                                               Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement