Γεωργία Μπίκα: Θρίλερ με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Advertisement

Νέα παράταση στο θρίλερ για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το εργαστήριο της Ελβετίας.

Ενώ τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας που είχε σταλεί δείγμα ούρων της 24χρονης Γεωργία Μπίκα βγήκαν και αναμένονταν χθες Δευτέρα, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα γίνουν τελικά γνωστά σήμερα Τρίτη.

Η επιστημονική ομάδα των Ελβετών απέστειλε τη Δευτέρα e-mail όπου αναφέρει πως τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στα ούρα της 24χρονης είναι έτοιμα και θα αποσταλούν στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Τα αποτελέσματα, θα μεταφραστούν και στη συνέχεια το πόρισμα που θα συντάξουν θα διαβιβαστεί μέσα σε σφραγισμένο φάκελο στην Ε’ ανακρίτρια μαζί με τις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου .

Το περιεχόμενο του πορίσματος θα κρίνει και την εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας.

Ενώ τω μεταξύ συνεχίστηκαν οι καταθέσεις στην ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να περνούν το κατώφλι της ανακρίτριας και να καταθέτουν όσα γνωρίζουν για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς στο επίμαχο πάρτι στην σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η παράλληλη (εισαγγελική) έρευνα για τυχόν δράση κυκλωμάτων μαστροπείας και το τελευταίο 24ωρο είδε το φως της δημοσιότητες μία ακόμη καταγγελία, παρόμοια με αυτή που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος τα στοιχεία γυναίκας – καταγγέλλουσας.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια όπου βρίσκεται το γραφείο του Θεόφιλου Αλεξόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας την είχε απειλήσει όταν κατέθετε για τον βιασμό της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement