Survivor 5 Trailer: Ο Κατσαούνης «ξεσκεπάζει» τους Μπλε – Συναρπαστικό αγώνισμα

Advertisement

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (01/02) στον ΣΚΑΙ.

Μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους και ο Σπύρος Μαρτίκας «έδωσε» έναν δεύτερο, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση διαμορφώθηκαν ως εξής: Γιώργος Κατσαούνης, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Άσπα Πρεδάρη.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, ο Γιώργος Κατσαούνης σχολιάζει την στάση των συμπαικτών του, αναφέροντας πως ισχυρίζονται ότι θέλουν να τον προστατεύσουν.

Advertisement

«Σου λέει, ας μείνουμε εμείς εδώ οι παλιοί, για να ξαναβγάλουμε τον Γιώργο σε τρεις βδομάδες. Σου λέει, να βγάλουμε και τον Ανδρέα και την Άσπα που είναι πράγματι ο πιο αδύναμος κρίκος. Και ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί απέναντί μου και θέλουν να στηρίξουν τον Γιώργο, σαν να είμαι ο μικρός τους αδερφός. Ούτε σαν μικρό αδερφό με βλέπουν, ούτε πιστεύω ότι μου έχουν πολλή αγάπη και συμπάθεια. Κατάλαβαν ότι αν φύγω, δεν πρόκειται να πάρουν ούτε έπαθλο, ούτε φαγητό. Θα μείνουν νηστικοί», ακούγεται να λέει ο παίκτης των Μπλε στο trailer της Τρίτης (01/02).

Το αποψινό αγώνισμα, πάντως, αναμένεται πολύ δυνατό και συναρπαστικό, ενώ όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο στίβος μάχης είναι πολύ απαιτητικός και χρειάζεται αρκετές και διαφορετικές δεξιότητες. Ποια ομάδα θα κερδίσει, άραγε, το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor 5: Το trailer της Τρίτης (01/02)

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement