Αποσωληνώθηκε η Μαριέττα Γιαννάκου

Advertisement
Συνεχίζεται η περιπέτεια υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία, μάλιστα, χρειάστηκε να διασωληνωθεί μετά από ατύχημα που είχε με το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Κρίσιμη εξακολουθεί να θεωρείται η κατάσταση της υγείας της βουλευτού της ΝΔ, Μαριέττας Γιαννάκου, αν και τις τελευταίες ώρες αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για τη μάχη που συνεχίζει να δίνει.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γιαννάκου παραμένει στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, ωστόσο πλέον έχει αποσωληνωθεί, ενώ οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας της εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι η βουλευτής της ΝΔ θα ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γιαννάκου πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ατύχημα με το αναπηρικό της αμαξίδιο, γεγονός που την κράτησε μακριά από τη διαδικασία της συζήτησης επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Advertisement

Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιούνιο η πρώην υπουργός είχε νοσηλευτεί ξανά στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, καθώς είχε αισθανθεί δύσπνοια κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Η Μαριέττα Γιαννάκου είχε δώσει επίσης μάχη και με τον κορονοϊό τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς είχε διαγνωστεί θετική.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement