«Μέχρι το βράδυ θα έχει τελειώσει»: Αισιόδοξη η ΕΛ.ΑΣ. ότι αγγίζουν τον δολοφόνο με το δρεπάνι

Advertisement
Θέμα ωρών είναι η σύλληψη του δολοφόνου του 19χρονου που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από την αγριότητα της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Κ. στη Θεσσαλονίκη, με τις μαρτυρίες και τις λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης να σοκάρουν. «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» ήταν τα λόγια που άκουσε μια γυναίκα μάρτυρας του αιματηρού οπαδικού περιστατικού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία είναι αισιόδοξη ότι θα έχει πιάσει τον δολοφόνο με το δρεπάνι μέχρι απόψε το βράδυ.

Μέχρι στιγμής, τρία άτομα έχουν προσαχθεί ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη Κ., στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Advertisement

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε περί τη 01.00 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Τρία άτομα κινούνταν επί της οδού Γαζή, όταν δύο αυτοκίνητα τους πλησίασαν. Στη συνέχεια, βγήκε ένας και άρχισε να τους μαχαιρώνει. Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Η ιατροδικαστής εντόπισε στη σορό του 19χρονου που δολοφονήθηκε, τραύματα στα κάτω άκρα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η επίθεση εκτιμάται πως έγινε με οπαδικά κίνητρα, εναντίον της παρέας των νεαρών.

Από τον τόπο της δολοφονικής επίθεσης αστυνομικοί συνέλεξαν ένα μικρό «δρεπάνι» (κυρτό μαχαίρι) το οποίο απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Advertisement

Ποιος ήταν ο 19χρονος Άλκης

Θύμα της επίθεσης είναι ο 19χρονος Αλκιβιάδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr έμενε αυτήν την περίοδο στη Βέροια, λόγω του πατέρα του που είναι αξιωματικός του στρατού.

Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δεν συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.

Advertisement

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα και τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μιλούσαν ελληνικά. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement