Δολοφονία Άλκη: «Μιλάει» το κινητό του 23χρονου χούλιγκαν – Σε ποιους τηλεφώνησε

Advertisement

Στον σύνδεσμο της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο ο 23χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη Κ. τα ξημερώματα της Τρίτης. Με αυτό τον τρόπο, ενδεχομένως προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του και να μην εντοπιστεί το στίγμα παρουσίας του στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Ο νεαρός από την Αλβανία είναι ο κλειδοκράτορας του συνδέσμου και αμέσως μετά την επίθεση κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα που στεγάζεται. Το κινητό του τηλέφωνο έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να μπουν στο «μικροσκόπιο» οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του κατηγορουμένου πριν και μετά το αιματηρό συμβάν.

Παράλληλα, για ανάλυση έχουν σταλεί και οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 23χρονου, για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το αίμα του Άλκη.

Advertisement

Εργαστηριακός έλεγχος γίνεται και στο φονικό κυρτό μαχαίρι, με τις αρχές να αναζητούν αποτυπώματα του δράστη.

Μέχρι στιγμής, ο σεσημασμένος 23χρονος δεν έχει συνεργαστεί με την αστυνομία, αρνείται την εμπλοκή του, ενώ δεν έχει βοηθήσει ούτε στις έρευνες ταυτοποίησης των υπολοίπων εμπλεκομένων που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας γύρω από την οδό Θεοδόση Γαζή.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement