Δολοφονία Άλκη: Αναλαμβάνει δράση και η ΕΥΠ – Έρχονται νέες συλλήψεις

Advertisement
Νέες εξελίξεις βρίσκονται προ των πυλών στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ -παράλληλα με τις έρευνες- είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν νομοθετικές πρωτοβουλίες για το «καυτό» ζήτημα της οπαδικής βίας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη σοκαριστική δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, μετά και τη σύλληψη του 23χρονου φερόμενου δράστη του αιματηρού περιστατικού.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του OPEN, «μιλούν» τα κινητά όσων έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, ενώ είναι θέμα χρόνου να δούμε και νέες συλλήψεις.

Παράλληλα, στις έρευνες μπαίνει και η ΕΥΠ, καθώς σε θέματα κοινού ποινικού δικαίου, η υπηρεσία εμπλέκεται, προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες, παρέχοντας την κατάλληλη τεχνολογία.

Advertisement

Νέες συλλήψεις στον ορίζοντα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στενά στην άγρια δολοφονία του Άλκη.

Οι έρευνες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και ανατέθηκαν στον διοικητή Βορείου Ελλάδας.

Πρωτοβουλίες για την οπαδική βία

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει η πολιτική βούληση για παρέμβαση στο θέμα της οπαδικής βίας. Αφού προχωρήσουν οι έρευνες, θα υπάρξουν πρωτοβουλίες σε πολιτικό επίπεδο και θα κληθούν και οι ομάδες να πάρουν θέση ώστε η κατάσταση αυτή να αλλάξει άμεσα.

Πηγή
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement