Pamela Anderson: Όλοι μιλούν για τη μεταμόρφωση της Lily James στη νέα σειρά «Pam & Tommy»

Advertisement

Η νέα σειρά που θα προβληθεί στην πλατφόρμα Hulu τα έχει όλα! Η σειρά «Pam & Tommy» έχει ερωτισμό, διασημότητες, χρήματα, εκβιασμούς, μυστήριο και μία Λίλι Τζέιμς (Lily James) κυριολεκτικά αγνώριστη. Προσθετικά στο στήθος, χείλη, μακριά νύχια και περούκες χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταμόρφωση της ηθοποιού στο θρυλικό μοντέλο του Playboy, Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson). Και όλος αυτός ο κόπος, όπως λένε πολλοί, τη δικαίωσε!

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορία του θυελλώδους ειδυλλίου της Πάμελα Άντερσον και του ελληνικής καταγωγής ροκ σταρ, Τόμι Λι (Tommy Lee). Η πλοκή γυρνά γύρω από το περίφημο sex-tape με τις προσωπικές στιγμές του διάσημου ζευγαριού, που είχε διαρρεύσει τη δεκαετία του 90 και είχε προκαλέσει σάλο.

Πάμελα Άντερσον – Τόμι Λι και το sex tape

Όταν η σταρ του Baywatch και ο ντράμερ των Motley Crue ήταν παντρεμένοι, γύρισαν μία βιντεοκασέτα με τις προσωπικές τους στιγμές πάνω σε ένα σκάφος. Στη συνέχεια φύλαξαν την κασέτα στο χρηματοκιβώτιό τους στην έπαυλή τους στο Μάλιμπου. Κάποια στιγμή φώναξαν έναν ηλεκτρολόγο για μια βλάβη στο σπίτι και εκείνος διέρρηξε το χρηματοκιβώτιο, βλέποντας αργότερα το περιεχόμενο της κασέτας. Η κασέτα διοχετεύτηκε στην αγορά, όταν η Πάμελα ήταν στο απόγειο της δόξας της και πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Baywatch» και στο Playboy. Τα κέρδη από την βιντεοταινία έφτασαν τα 300 εκατομμύρια δολάρια – απίστευτο ποσό για τη δεκαετία του ’90.

Advertisement

Advertisement

Τελικά το διάσημο ζευγάρι έκανε μήνυση στον διαρρήκτη και υπήρξε μια συμβιβαστική λύση. Την Πάμελα στη σειρά υποδύεται η Λίλι Τζέιμς και τον Τομι Λι ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν (ο μόνος που παίζει με τα πραγματικά μαλλιά του). Σε μία πρόσφατη συνέντευξη της η 32χρονη Αγγλίδα ηθοποιός του «Downton Abbey» μίλησε για την μεταμορφωσή της σε σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον αποκαλύπτοντας ότι της έπαιρνε καθημερινά τέσσερις ώρες «χτίσιμο» προκειμένου να καταφέρνει να μοιάζει στην Καναδή σταρ.

Οι μεταμφιέσεις και των δύο ηθοποιών έχουν σχολιαστεί πολύ θετικά μιας και στην κανονική τους ζωή δεν έχουν καμία σχέση εμφανισιακά με τους χαρακτήρες που υποδύονται. Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η Πάμελα Άντερσον δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με το γεγονός ότι ένα τόσο τραυματικό γεγονός για εκείνη επανέρχεται στη δημοσιότητα. Η Κόρτνεϊ Λαβ αποκαλεί «εξοργιστική» τη σειρά, συμπληρώνοντας: «Η καρδιά μου είναι με την Pammy. Καθώς το τραύμα το οποίο βίωσε θα ενταθεί. Και ντροπή στη Λίλι Τζέιμς, όποια και αν είναι αυτή».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement