Συγκλονίζει ο Καπραβέλος για την δολοφονία του Άλκη: «Ο φίλος του παραλίγο να είχε την ίδια κατάληξη»

Advertisement

Στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη αναφέρθηκε ο διευθυντής ΕΣΥ Β’ Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μάλιστα και στον δεύτερο τραυματία ο οποίος, όπως είπε, παραλίγο να είχε την ίδια κατάληξη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρα από την τραγωδία της πανδημίας που αντιμετωπίζουμε στο νοσοκομείο, είχαμε και αυτό το τραγικό γεγονός, με τρία παιδιά που μας τα έφεραν με πολλαπλά χτυπήματα που στα ιατρικά χρονικά δεν μπορούν να περιγράφουν. Του Άλκη ήταν πολλαπλά θανατηφόρα χτυπήματα, δυστυχώς μας τον έφεραν νεκρό»

Advertisement

«H ιατροδικαστική εξέταση που ζητήσαμε ήταν καταπέλτης, δεν είναι ένα ιατρικό συμβάν ένα ιατρικό γεγονός, στον Άλκη δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα, στο άλλο παιδί που χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση γιατί είχε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα, παραλίγο να είχε και αυτό ανάλογη κατάληξη. Είχε χτύπημα κοντά στη μηριαία αρτηρία όπως και ο Άλκης» συμπλήρωσε.

Σκόπιμα θανατηφόρα χτυπήματα

«Ποιος όπλισε αυτό το χέρι ποιος το προστάτεψε, δεν μπορούν αυτά τα γεγονότα να καταγραφούν σαν συμβάντα στην εφημερία ενός νοσοκομείου δεν συνάδουν με μία ανθρώπινη κοινωνία, ήταν σκόπιμα θανατηφόρα χτυπήματα, δεν θεωρώ ότι αυτό λέγεται οπαδική βία είναι μία εγκληματική, δολοφονική, σκόπιμη ενέργεια, τέτοια μανία και τέτοια περιγραφή των τραυμάτων δεν έχουμε ξαναδεί σε ένα νοσοκομείο που έχουν έρθει περιστατικά με τροχαία και άλλα πολλά» ανέφερε ο κ. Καπραβέλος και κατέληξε:

«Είναι αδύνατον τρεις τραυματίες να χτυπήθηκαν από μόνο ένα άτομο, οι δύο που μας μίλησαν, οι τραυματίες ανέφεραν ότι δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από πολλά άτομα».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement