Έκτακτο σχέδιο για τους χούλιγκανς: Εγκληματική Οργάνωση – Συνένωση δικογραφιών όπως στη «Χρυσή Αυγή»

φωτ. INTIME
Advertisement
Με δικαστικές πρακτικές, που ακολουθήθηκαν στην υπόθεση της «Χρυσής Αυγής» ετοιμάζεται η Δικαιοσύνη, να χτυπήσει την οπαδική βία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iEidiseis, ερευνάται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει δικαστική έρευνα σε όλη την Ελλάδα, με ζητούμενο, εάν πίσω από συνδέσμους και χούλιγκανς υπάρχει Εγκληματική Οργάνωση!

Στη Δικαιοσύνη εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν, όπως έγινε στην υπόθεση της «Χρυσής Αυγής», δηλαδή να συνενωθούν όλες οι δικογραφίες με οπαδική βία, οπλισμό σε συνδέσμους, επιθέσεις σε βάρος οπαδών αντιπάλων ομάδων και να ασκηθεί ποινική δίωξη, για εγκληματική οργάνωση εναντίον προσώπων, που κινούνται οργανωμένα στο χώρο των Χουλιγκανς και φέρονται ότι, δρουν οργανωμένα ως συμμορίες, που εκβιάζουν για να αποσπούν χρήματα και δύναμη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται άμεσα άρσεις τηλεφωνικών και τραπεζικών απορρήτων εμπλεκομένων προσώπων και ενργοποίηση του υπερκοριού της ΕΥΠ!

Advertisement

Ανώτατες δικαστικές πηγές επίσης, απέκλεισαν το ενδεχόμενο να επεκταθεί σε εγκληματική οργάνωση η ποινική δίωξη, για τους χούλιγκανς, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, όπως επικαλείται ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Αλέξης Κούγιας.

«Η δικογραφία για τους 11 είναι απόλυτα δεμένη και αποκλείεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη, για εγκληματική οργάνωση, μόνο γι’ αυτή την υπόθεση», τόνισε στο iEdiseis ανώτατη δικαστική πηγή.

                                                                                                                                   Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement