Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση αγοράκι δύο ετών με κορωνοϊό – Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕΘ) ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΣΩΤΗΡΙΑ" (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Advertisement

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται το 22 μηνών αγοράκι που νοσεί από κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή αλλά παρουσιάζει σημάδια σταθεροποίησης.

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή του παιδιού και οι γονείς του, αποφάσισαν να το μεταφέρουν από την Αλεξανδρούπολη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το δίχρονο αγόρι δίνει πλέον τη μάχη του διασωληνωμένο, με τους στενούς συγγενείς του να αγωνιούν και να περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Advertisement

Στο μεταξύ στις 08.00 το πρωί ολοκλήρωσε την εφημερία του το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, με 31 εισαγωγές και 129 προσελεύσεις στο Τμήμα Επειγόντων του κορονοϊού.

Αν και η εικόνα στα νοσοκομεία της χώρας κρίνεται σταθερή, σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι σκληροί δείκτες της πανδημίας δεν έχουν υποχωρήσει και είναι μεγάλος ακόμη ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement