Πάτρα: Οι περίεργες συμπτώσεις στους θανάτους των κοριτσιών – Τι ζητούν οι γονείς για τις ιστολογικές

Advertisement
Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση του θανάτου των τριών αδερφών στην Πάτρα.

Η έρευνα των αστυνομικών για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζεται με καταθέσεις προσώπων και την εξέταση στοιχείων, ενώ σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας που κατέληξε πριν από ένα μήνα περίπου.

Οι περίεργες συμπτώσεις που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA στο μικροσκόπιο των Aρχών έχουν μπει κάποιες περίεργες συμπτώσεις στους θανάτους των τριών κοριτσιών. Οι συμπτώσεις αφορούν τον θάνατο των κοριτσιών και συγκεκριμένα τις συνθήκες θανάτου χωρίς την παρουσία γιατρών και τις ενδείξεις από τον απινιδωτή.

Οι αρχές εξετάζουν ακόμη την σύμπτωση ότι και οι τρεις θάνατοι συνέβησαν Σάββατο ή Κυριακή όπως και άλλα ιατρικά περιστατικά στα τρία κορίτσια.

Η Τζωρτζίνα έπαθε την πρώτη ανακοπή τον περασμένο Απρίλιο. Σάββατο σημειώθηκε η δεύτερη ανακοπή που οδήγησε και στον θάνατό της. Η Μαλένα από την άλλη στο νοσοκομείο Ελπίδα έχασε τη ζωή της Σάββατο, ενώ η Ιριδα πέθανε Κυριακή.

Advertisement

Τα Σαββατοκύριακα να σημειωθεί στα νοσοκομεία η παρουσία ιατρονοσηλευτικού προσωπικού είναι κατά πολύ μικρότερη.

Υπάρχει μια ιατρική διερεύνηση με αντίστοιχους θανάτους στο εξωτερικό, που πιθανότατα να δώσει μια εξήγηση στην τρομερή αυτή σύμπτωση, ωστόσο δεν είναι ακόμη κάτι βέβαιο.

Παράλληλα υπάρχουν και ιατρικά ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον όπως και νοσηλείες που εξετάζονται. Ένα από αυτά συνέβη πριν φύγει από τη ζωή η Ίριδα.

Advertisement

Τι ζητούν οι γονείς για τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star οι γονείς ζήτησαν οι ιστολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας να γίνουν στην Πάτρα και όχι στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων, οι οποίες γίνονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αθήνας, αναμένονται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, καθώς το 9χρονο κορίτσι πέθανε στην πρωτεύουσα.

Ωστόσο, ο πατέρας ζήτησε από τον Εισαγγελέα οι ιστολογικές να γίνουν στην Πάτρα. Ο λόγος είναι πως η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που είχε γίνει για τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, είχε γίνει επίσης στην Αθήνα. Για αυτόν τον θάνατο οι τραγικοί γονείς έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καθώς η εξέταση είχε δείξει πως το παιδί πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, όμως εκείνοι υποστηρίζουν πως το κοριτσάκι δεν είχε πρόβλημα στο συκώτι.

Advertisement

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι εφικτό, καθώς δύο εργαστήρια έχουν ήδη αναλάβει την διερεύνηση. Αφού βγουν τα αποτελέσματα, οι γονείς μπορούν να ζητήσουν περαιτέρω έρευνα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement