«Βόμβα» για τα κορίτσια στην Πάτρα: «Δεν αποκλείονται εκπλήξεις»

Advertisement

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια.

«Με τον ίδιο μεθοδικό και αθόρυβο τρόπο, που κινήθηκαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης κατά Εγκλημάτων Ζωής στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και τώρα, στην υπόθεση των τριών κοριτσιών, που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα»!

Αυτό δήλωσαν, με νόημα, στo iEidiseis ανώτατες αστυνομικές και δικαστικές πηγές, που παρακολουθούν στενά την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της Προκαταρκτικής Εξέτασης, που διατάχτηκε από τη Εισαγγελία Πάτρας, για το θρίλερ με τα αίτια των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, το βάρος της αστυνομικής έρευνας πέφτει στα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

«Δεν αποκλείονται εκπλήξεις», δήλωσαν δικαστικές και αστυνομικές πηγές, που όπως είπαν, φως στην υπόθεση ενδέχεται να ρίξουν όχι μόνον από τις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών, αλλά κυρίως από τις ιστολογικές!

Advertisement

Κατά τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται να γίνει ιστολογική έρευνα και στα τρία παιδάκια, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να οδηγεί σε εκταφή!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement