Κάρπαθος: Σοκ από την αυτοκτονία πατέρα για βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα – «Πολλοί οι δολοφόνοι»

Advertisement
Η είδηση της αυτοκτονίας ενός πατέρα στην Κάρπαθο καθώς δεν άντεξε το bullying που δεχόταν από τους συγχωριανούς του για το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον γιο του και έναν άλλο άνδρα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε σε ένα χωριό στην Κάρπαθο, όπου ένας άνδρας αυτοκτόνησε καθώς δεν άντεξε τα σχόλια και τον στιγματισμό της τοπικής κοινωνίας ύστερα από την δημοσιοποίηση ενός βίντεο με τον γιο του, συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθει ποιος το κυκλοφόρησε.

Στο βίντεο παρουσιαζόταν ο γιος του αυτόχειρα σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Το πορνογραφικό υλικό διακινήθηκε στη μικρή κοινωνία της Καρπάθου από κινητό σε κινητό, με αποτέλεσμα κάποιος να το στείλει στον πατέρα, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι πληροφορίες που είδαν επίσης το φως της δημοσιότητας ανέφεραν ότι στο καφενείο γελούσαν με το περιστατικό και έκαναν σεξιστικά σχόλια.

Advertisement

«Σε αυτή την υπόθεση υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί. Το παιδί θα ζήσει με την ενοχή ότι έχει οδηγήσει τον πατέρα του στο θάνατο. Πώς μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις συνέπειες. Τους γονείς τους απασχολεί ο γιος τους να γίνει γιατρός ή δικηγόρος και αγνοούν τα υπόλοιπα. Έρχονται γονείς που μου εκφράζουν τον προβληματισμό τους επειδή είναι ομοφυλόφυλος ο γιος τους, και αντίστοιχα νέοι, που φοβούνται την αντίδραση των γονιών τους όταν τους πουν ότι είναι ομοφυλόφυλοι», υποστήριξε η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτρια, Άννα Κανδαράκη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement