Λάκης Λαζόπουλος για Ράδιο Αρβύλα: Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο χάλασε το γλυκό

Advertisement
Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στη Αννίτα Πάνια για την εξαφάνιση των σατιρικών εκπομπών από την ελληνική τηλεόραση.

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο «σαλόνι» του «Ανοιχτά» τον Λάκη Λαζόπουλο και η κουβέντα μοιραία στράφηκε στο θέμα των σατιρικών εκπομπών.
«Τις σατιρικές εκπομπές τις “εκτέλεσαν” όλες. Στου δημιουργούν την αμφισβήτηση και μετά τον αμφισβητείς και τελειώνει. Η “Ελληνοφρένεια” δεν υπάρχει, οι “Ράδιο Αρβύλα” υπάρχουν βαθιά πληγωμένοι, ο Θέμος Αναστασιάδης “έφυγε”», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος, όπως δήλωσε, δεν σκοπεύει τουλάχιστον το επόμενο διάστημα να κάνει κάτι σαν το «Αλ Τζαντίρι Νιουζ».

Και αναφέρθηκε στο θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του «Ράδιο Αρβύλα». «Χάλασε το γλυκό. Δεν πιστεύω ότι ήξεραν κάτι – το εξηγούμαι αυτό. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό. Όμως το πιστεύει ο κόσμος. Το έχω ακούσει.

Τον δέχεσαι τον άλλον, όπως είναι. Άλλωστε αυτός ό,τι έκανε, το έκανε τελείως μυστικά. Όμως δημιουργείται μια ατμόσφαιρα -είναι μια παρέα κι ο ένας λείπει. Είναι σαν να έχεις τέσσερα δόντια μπροστινά, χαμογελάς και βλέπεις το πρόβλημα.

Παράλληλα θα γράψουν τζίρι μίρι στα social media που υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι άνθρωποι αλλά και πολλοί κατευθυνόμενοι» σχολίασε ο δημιουργός.

Advertisement

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement