Βόλος: Απειλούσε να θάψει ζωντανό τον σύζυγό της

Φωτ.αρχείου
Advertisement

Σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, καταδικάστηκε μια 31χρονη υπήκοος Αλβανίας, για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η γυναίκα δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην.

Η κατηγορούμενη στις 18 Φεβρουαρίου 2020 και στις 26 Μαρτίου της ίδια χρονιάς, απείλησε τον 42χρονο ομοεθνή σύζυγό της, λέγοντάς του στην πρώτη περίπτωση ότι «Μαζί με τον Ιμπραήμ θα σε εξαφανίσουμε, θα μπεις σε φέρετρο εσύ, οι γονείς και τα αδέλφια σου». Στη δεύτερη περίπτωση τον απείλησε ότι «θα βάλουμε τους γύφτους να σε σκοτώσουν». Οι απειλές αυτές προκάλεσαν στον άνδρα τρόμο και ανησυχία.

Φυλάκιση 10 μηνών για σωματική βλάβη

Σε άλλη υπόθεση, η κατηγορία ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, μετατράπηκε σε σωματική βλάβη από αμέλεια. Κατηγορούμενος ήταν ένας 57χρονος Βολιώτης, ο οποίος στις 27 Ιανουαρίου 2020, απώθησε βίαια τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, να πέσει και να χτυπήσει στα πλευρά από το ξύλο του κρεβατιού.
Ο 57χρονος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι δεν το έκανε από πρόθεση, ότι η γυναίκα πήγαινε προς το μέρος του και κάποια στιγμή την απώθησε, αλλά δεν είχε πρόθεση να τη χτυπήσει.
Η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι την έσπρωξε δυνατά με βία, με σκοπό να τη χτυπήσει. Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 57χρονο σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement