Κρατερός Κατσούλης: Στο νοσοκομείο η μητέρα του

Advertisement
 Ο Κρατερός Κατσούλης ενημέρωσε τους φίλους του ότι η μητέρα του είναι στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη με τον ηθοποίο να ενημερώνει με βίντεο του φίλους του για την κατάστασή της.

Αφού ξεκαθάρισε , στο βίντεο που ανεβασε στο Instagram, ότι δεν πρόκειται για κορονοϊό ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα που παρέχει στην μητέρα του.

«Καλησπέρα. Από μικρός όταν ήμουν, ένα από αυτά που μου έλεγε η μάνα μου ήταν σαν ευχή: «Αγόρι μου έξω από φυλακές και νοσοκομεία να είμαστε. Και όλα τα άλλα, παλεύονται» Σωστό.

Advertisement

Το πρώτο το κατάφερε, προφανώς. Το δεύτερο κουτσά-στραβά, μέχρι τώρα, το πάλεψε. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Και με όλο αυτό θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, σε όλο το προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Εδώ νοσηλεύεται και η μανούλα. Όχι με covid, με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ» είπε στο βίντεό του ο Κρατερός Κατσούλης ενώ στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε καθημερινά για όλους μας και για τη μητέρα μου, εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία ευγνώμων».

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement