Τα «σενάρια» για την «αποκαθήλωση» του Τζόκοβιτς

Advertisement

Το τουρνουά που αρχίζει σήμερα (21/2) στο Ακαπούλκο, ενδέχεται να αποδειχθεί ιστορικό για τον κόσμο του τένις και, υπό προϋποθέσεις, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη του Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος μαζί με τους Ράφα Ναδάλ και Στέφανο Τσιτσιπά, θα διεκδικήσει το τρόπαιο στην πόλη του Μεξικού, έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα επικεφαλής στην παγκόσμια κατάταξη.

Και αυτό θα συμβεί, εάν ο Μεντβέντεφ κατακτήσει το τουρνουά στο Ακαπούλκο, αλλά και σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις. Πρόκειται για τέσσερις συνδυασμούς, που σχετίζονται με την παρουσία του Ρώσου στο Ακαπούλκο και του νυν (σ.σ. και για περισσότερες από 360 εβδομάδες) επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Advertisement

Η «αποκαθήλωση» του Σέρβου πρωταθλητή θα επέλθει, εάν ο «Νόλε» δεν κερδίσει τον τίτλο στο Ντουμπάι και ο Μεντβέντεφ φτάσει στον τελικό στο Ακαπούλκο, εάν ο Τζόκοβιτς δεν προκριθεί στον τελικό του Ντουμπάι και ο Μεντβέντεφ φτάσει στα ημιτελικά στο Ακαπούλκο, εάν ο Τζόκοβιτς δεν φθάσει στα ημιτελικά στο Ντουμπάι και ο Μεντβέντεφ νικήσει τον Μπενουά Περ στον πρώτο γύρο στο Ακαπούλκο κι εάν ο Τζόκοβιτς δεν προκριθεί στους προημιτελικούς στο Ντουμπάι, ανεξαρτήτως της πορείας του Ρώσου στο Μεξικό.

AMΠΕ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement