Πάτρα: «Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συλλήψεις για τους θανάτους»

Advertisement

Το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται και η αποκάλυψη της αλήθειας βρίσκεται προ των πυλών. Η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη και όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του MEGA ίσως προς τα μέσα της εβδομάδας να υπάρξουν συλλήψεις.

 

Τις επόμενες μέρες, άλλωστε, η επιτροπή των ιατροδικαστών αναμένεται να παραδόσει στην Ασφάλεια το πόρισμα θανάτου του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή, της Μαλένας.Οι δύο θάνατοι, της Μαλένας και της Ίριδας, φέρεται να έχουν σαν αιτία θανάτου την ασφυξία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον θάνατο τουλάχιστον των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, εφόσον έχουν πλέον ολοκληρωθεί όλα τα στάδια των τοξικολογικών εξετάσεων. Θα ακολουθήσει το τελικό στάδιο των ερευνών, το οποίο αφορά στις κλήσεις για κατάθεση από όλα τα πρόσωπα που έχουν σχέση με την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών των τριών κοριτσιών.

Advertisement

Υπενθυμίζετι πως αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών μιλώντας στη Real τόνισε πως «είμαστε στην τελική ευθεία. Υπάρχουν ήδη συγκεκριμένα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί και τις επόμενες ημέρες θα λάμψει η αλήθεια».

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την Τζωρτζίνα

Εργαζόμενος του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η 9χρονη μετά την εγκεφαλοπάθεια, αποκάλυψε, μιλώντας στο MEGA πως το παιδί είχε φόβο.

«Το παιδί φαινόταν φοβισμένο. Η συμπεριφορά της μητέρας καμιά φορά, δεν έδειχνε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Ένα παιδί δεν μπορεί να κάνει μελανιές από τη μεταφορά του στο καρότσι. Πόσο μάλλον όταν το περιποιούνται εξειδικευμένα άτομα με τεράστια εργασιακή εμπειρία», είπε.

Advertisement

Συγγενείς της μητέρας των τριών κοριτσιών μίλησαν επίσης για τη στοχοποίησή της.

«Τη Ρούλα την γνωρίζω πολύ καλά. Όχι πέφτω στη φωτιά που είπε η αδελφή της, πέφτω και στον γκρεμό. Η Ρούλα ήταν μια πολύ προστατευτική μάνα, πολύ καθαρή μητέρα, απ΄ το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν για το σπίτι της και για τα παιδιά της και για τον άντρα της έτσι; Με έχει πληγώσει η εμμονή κάποιων ανθρώπων από τα ΜΜΕ», λέει ξάδερφος της μητέρας.

«Αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της η ίδια. Εννοείται. Και όλο το οικογενειακό περιβάλλον και του Μάνου και της Ρούλας. Το άμεσα οικογενειακό. Ο καθένας μπορεί να εικάζει ό,τι θέλει. Το θέμα είναι να μιλάει με αποδείξεις», λέει έτερος συγγενής.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement