Πάτρα: «Τι είδε η Τζωρτζίνα να κάνει στην Ίριδα η μητέρα» – Συλλήψεις ακόμα και την Τετάρτη

Advertisement

Η πολύκροτη υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το απόγευμα της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος φιλοξενήθηκε στο MEGA και μίλησε για τα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε και ένα ερώτημα με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο της μικρής Ίριδας που προκαλεί ανατριχίλα.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η Αστυνομία έχει συμπεράνει τι έγινε εκείνο το πρωί. Η Τζωρτζίνα κάτι είδε εκείνο το πρωί. Είδε τη μητέρα της να φροντίζει την Ιριδα ή την είδε να κάνει κάτι άλλο; Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε έχει τα παρεπόμενά του. Είναι απαντημένα από τις αρχές αυτές. Δεν πρέπει να υπάρχει ανυπομονησία. Οι Αρχές σπεύδουν βραδέως γιατί δεν πρέπει να γίνει λάθος. Ήδη οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες έχουν απευθυνθεί σε νομικούς για τη σύνταξη της έκθεσης τους» τόνισε ο δημοσιογράφος της, επισημαίνοντας πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική.

Advertisement

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του MEGA μέσα στην εβδομάδα το Ανθρωποκτονιών θα καλέσει για καταθέσεις μάρτυρες – «κλειδιά» και ίσως προχωρήσει σε συλλήψεις ακόμα και την Τετάρτη.


Προς το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού, ωστόσο διερευνάται εάν αυτές ταιριάζουν και ποσοτικά με τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο πρώτοι θάνατοι, της Μαλένας και της Ίριδας δηλαδή, συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας να οφείλεται σε αυτό.

Advertisement

«Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Αυτή τη φορά, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε μία σοβαρή αποκάλυψη σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας, του δεύτερου παιδιού της οικογένειας που πέθανε σε ηλικία 6.5 μηνών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ανέφερε ότι στις 21 Μαρτίου του 2021, σαν σήμερα δηλαδή, το μωρό μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, οι γιατροί ανέφεραν ότι μπροστά τους υπήρξε μια στιχομυθία των γονιών, όπου η μητέρα φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στον πατέρα τη φράση: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».

Advertisement
Η ανάρτηση στο Facebook για τον θάνατο της Ίριδας

Λίγες ώρες μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook γράφοντας: «Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου». Ωστόσο, όπως έχει πει η ίδια, με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει.

Όσον αφορά αυτή την τέταρτη εγκυμοσύνη της γυναίκας, ο αστυνομικός συντάκτης, τόνισε ότι αποτελεί ερωτηματικό για τους γιατρούς το πώς η κύηση αυτή διεκόπη με χάπια, ενώ εκείνη ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αφού φέρεται να ήταν 2,5 μηνών.


Παράλληλα, επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη φαίνεται να προέκυψε σε μία περίοδο όπου η 33χρονη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα των κοριτσιών.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement