Έλενα Παπαρίζου: Οι Antique επιστρέφουν 19 χρόνια μετά με τραγούδι των ’90s

Advertisement

Οι Antique, το συγκρότημα μέσα από το οποίο γνωρίσαμε την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη, επιστρέφουν στη δισκογραφία ύστερα από 19 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, το δίδυμο πρόκειται να κυκλοφορήσει μια διασκευή μέσα στον Απρίλιο και αυτή δεν είναι άλλη από το τραγούδι «Τι Τι», το οποίο έχει ερμηνεύσει ο Γιώργος Αλκαίος κατά τη δεκαετία του ’90.

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια γεύση από τη δισκογραφική επιστροφή των Antique μέσα από σχετική ανάρτησή της στο TikTok.

Advertisement
@helena_paparizou ANTIQUE 2022 💙 #HelenaPaparizou #Antique #TiTi #fyp #fy #mpesfy #TikTokGreece #xyzbca #viral #trending #foryou #foryoupage ♬ Ti Ti – Helena Paparizou

Έλενα Παπαρίζου: «Ήθελα να ενώσω ξανά τους Antique και επιτέλους το κατάφερα»

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της, η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι ήθελε να ενώσει ξανά το συγκρότημα και επιτέλους το κατάφερε, ενώ προανήγγειλε σειρά συναυλιών στη Σουηδία.

Χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια δήλωσε το Σάββατο (19/03) στο MEGA: «Σε αυτήν τη φάση ξεκουράζομαι γιατί είχα ένα πάρα πολύ έντονο φθινόπωρο και χειμώνα. Έχω προετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα και κάτι που ήθελα να έχει συμβεί πριν από δύο χρόνια. Ήθελα να ξαναενώσω τους Antique και τα καταφέραμε. […] Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και ποιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας ξανακάλεσαν και στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και είμαστε χαρούμενοι».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement