Έγκλημα στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Advertisement

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης της κόρης Τζωρτζίνας.

H μητέρα των τριών νεκρών παιδιών αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου και θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι πρώτες δηλώσεις

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου συνέλαβαν χθες άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την τραγική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να ήταν απόλυτα ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της και βεβαίως συνέχιζε να παίζει θέατρο για το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Advertisement

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Σαστισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης με τις εξελίξεις

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, φάνηκε σαστισμένος στην είδηση για την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προσπάθησε χθες,  ο Μάνος Δασκαλάκης στη σκιά της ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Advertisement

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνώριζε κάτι για το θέμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει δεχτεί κάποια όχληση από την αστυνομία.

Ο διάλογος

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

Advertisement

Όχι.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement