Πάτρα: Η άγνωστη κόντρα της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη σπιτονοικοκυρά της

Advertisement

Μια άγνωστη διαμάχη ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και την σπιτονοικοκυρά του κτηρίου στον αριθμό 27 της οδού Μπιζανίου αποκαλύπτει το Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαφορές για έναν όροφο του κτηρίου. Κατά τις μαρτυρίες αφορμή αποτελούσε η κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή του στην Πάτρα, να ανεβαίνει στον δεύτερο όροφο της τριώροφης κατοικίας προκειμένου να παίξει μουσική.

Όπως λένε οι γείτονες ο όροφος αυτός ήταν άδειος και η σπιτονοικοκυρά, επειδή ήταν και κατάκοιτη, δεν ήθελε άλλο κόσμο στο κτήριο.

Advertisement

Κατά τις μαρτυρίες που κατέγραψε το Newsbomb.gr οι διαφορές ξεκίνησαν όταν ζητήθηκε πληρωμή ενοικίου από την οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, αίτημα το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου όχι μόνο αρνήθηκε αλλά αντίθετα αποτέλεσε αιτία για καβγάδες.

Όπως έγραφε νωρίτερα το Newsbomb.gr η υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι γνωστή εδώ και μήνες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών αλλά –όπως είναι λογικό- δεν δόθηκε έμφαση, καθώς όλο το βάρος της έρευνας είχε πέσει στον εντοπισμό στοιχείων για το θάνατο της 9χρονης.

Στελέχη της Αστυνομίας σημειώνουν ότι «μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στη διάθεσή μας που να δείχνει έγκλημα στην περίπτωση της σπιτονοικοκυράς. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχουμε μία κατηγορούμενη για τη δολοφονία του παιδιού της, μας αναγκάζει να διερευνήσουμε και αυτή την περίπτωση θανάτου».

Advertisement

Η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης έπασχε από βαριά ασθένεια και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Ήταν μία γυναίκα που περιγράφεται ως ιδιαίτερα αγαπητή στη γειτονιά της, ενώ φέρεται να είχε βοηθήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το σύζυγό της για να τους φιλοξενήσει στο διαμέρισμα που νοίκιαζε.

Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η σπιτονοικοκυρά της, κατά τις κρίσιμες ημέρες κατά τις οποίες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της και κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement