Κυριακάτικο τζακ ποτ 4,5 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Advertisement

Ένα μήνα από την ανάδειξη του τελευταίου μεγάλου νικητή συμπληρώνει το ΤΖΟΚΕΡ, που μοιράζει απόψε τουλάχιστον 4,5 εκατ. ευρώ. Ο τελευταίος τυχερός παίκτης, ο οποίος κέρδισε 1,3 εκατ. ευρώ, αναδείχθηκε στην κλήρωση της 3ης Μαρτίου. Έκτοτε έχουν σημειωθεί 12 τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ, με το ενδιαφέρον των παικτών να αυξάνεται όσο μεγαλώνει το διανεμόμενο ποσό της πρώτης κατηγορίας. Τα 4,5 εκατ. ευρώ της σημερινής κλήρωσης θα διεκδικήσουν όσοι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30.

H online συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ, μέσα από το ολοκαίνουργιο tzoker.gr, έχει γίνει πλέον πιο διαδραστική και διασκεδαστική, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Η ιστοσελίδα του παιχνιδιού προσφέρει στους παίκτες μια νέα ανανεωμένη εμπειρία, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορης κατάθεσης δελτίου και αποκλειστικές online λειτουργίες.

Μεταξύ άλλων, οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement