Πάνος Σόμπολος για Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα έχουμε ομολογία, είναι σκληρή η κατηγορούμενη

Advertisement

Για την υπόθεση της Πάτρας, με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει ταράξει για τα καλά ολόκληρη την Ελλάδα μίλησε ο Πάνος Σόμπολος, κάνοντας την πρόβλεψη ότι δεν θα δούμε ομολογία. «Εδώ, δεν φαίνεται να έχουμε ομολογία. Δεν νομίζω να υπάρξει. Είναι σκληρή η κατηγορούμενη, δεν βλέπω να έχουμε ομολογία εδώ. Είναι ο χαρακτήρας τέτοιος», τόνισε ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης.

Ο Πάνος Σόμπολος έκανε λόγο για το «έγκλημα του αιώνα», μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλο έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, μιλώντας για τις γυναίκες που «κάνουν κακό στα παιδιά» για να επιστρέψει ο σύντροφος/σύζυγός τους σε εκείνες.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό του «το έγκλημα του αιώνα» εξήγησε ότι «Δολοφονίες, παιδοκτονίες είχαμε πάντοτε. Από παλιά, βέβαια σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα». Αυτό, όμως, το έγκλημα, «είναι διαφορετικό από τα άλλα και για αυτά που προηγήθηκαν και για αυτά που βιώνουμε τώρα όλες αυτές τις μέρες, αλλά και για αυτά που θα ακολουθήσουν».

Advertisement

Ο Πάνος Σόμπολος αναφέρθηκε και στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει. «Γυναικοκτονίες, δολοφονία γυναικών είναι το σωστό, έχουμε πάρα πολλές. Γιατί όμως αυτό συγκλόνισε τον κόσμο; Είδατε τι προηγήθηκε. Μέχρι και τον σκύλο θανάτωσε. Είδατε τι έλεγε στη διάρκεια των ανακρίσεων, στις δηλώσεις πώς παρουσίαζε τα πράγματα ο πιλότος και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν 37 μέρες για να φτάσουν στο να δέσουν την υπόθεση και να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να ομολογήσει ο κατηγορούμενος, ο φερόμενος ως δράστης» είπε ο κ. Σόμπολος.

Αναφερόμενος ξανά στην Πάτρα, είπε πως «Αυτό το έγκλημα παρουσιάζει φοβερό ενδιαφέρον για το πώς ξεκίνησε, χάνεται το ένα παιδάκι κάτω από περίεργες συνθήκες. Έρχεται η σειρά του δεύτερου. Πάλι υπό περίεργες συνθήκες. Γίνεται ό,τι γίνεται και έπρεπε να έρθει το τρίτο παιδί για να αφυπνιστούν συνειδήσεις και οι αρμόδιες υπηρεσίες για να πουν ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ. Έπρεπε να το πουν από την πρώτη στιγμή».

Όπως πρόσθεσε, «το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει για το κάνει η συγκεκριμένη ή ο οποιοσδήποτε (…)».

Advertisement

Για τις πληροφορίες πως υπήρχε ζήλια και στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και κάποιοι «συνδέουν» τις δύο υποθέσεις, ο ίδιος σχολίασε ότι «και στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι μαζί το είχαν παραδεχθεί ότι είχαν διαφωνίες, χωρισμούς… Μπορεί (σ.σ. μία γυναίκα) για να καταφέρει να φέρει πίσω τον σύζυγο, δεν μιλάω για αυτή την περίπτωση, να κάνει κακό στα παιδιά ή δεν τα σκοτώνει, τα βασανίζει. Είναι και αυτό σύνδρομο. Φυσικά όλα αυτά – στην προκειμένη – θα ερευνηθούν».

«Ο σύζυγος θα κληθεί οπωσδήποτε και θα καταθέσει. Θα πει «είχε καταλάβει τίποτα; Είχε ακούσει τίποτα;». Όλα αυτά θα εξεταστούν. Ενέχεται η κατηγορουμένη σε άλλες εγκληματικές πράξεις; Δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Η φύση του ανθρώπου είναι περίεργη και ανώμαλη. Μέσα μας έχουμε άγρια ένστικτα. Ο άνθρωπος είναι όπως είναι τα θηρία. Τα έχω βιώσει αυτά τα πράγματα» είπε στο τέλος ο Πάνος Σόμπολος.

Πηγή 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement