Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά για τη συμμετοχή του στο «Super Mammy» του Σεφερλή

Advertisement

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το πρώτο επεισόδιο του «Super Mammy», της νέας κωμικής σειράς του Μάρκου Σεφερλή, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (03/04) στον ΑΝΤ1.

Εκτός από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής για το ομοφοβικό, ρατσιστικό και σεξιστικό περιεχόμενο της σειράς του, σχολιάστηκε έντονα και η συμμετοχή του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, έχει σταθεί στο πλάι των θυμάτων κακοποίησης, σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού του κινήματος #MeToo, στηρίζοντάς τους όλο αυτό το διάστημα.

Advertisement

Εύλογα, λοιπόν, αρκετοί χρήστες και τηλεθεατές αναρωτήθηκαν για την απόφασή του να συμμετάσχει σε ένα τέτοιου είδους τηλεοπτικό προϊόν, που περιέχει ατάκες για βιαστές και απαράδεκτο χιούμορ εις βάρος των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Advertisement

Σπύρος Μπιμπίλας: Οι πρώτες απαντήσεις μετά τις αντιδράσεις

Σε σχόλια που του έγιναν στα social media σχετικά με τη συμμετοχή του στο «Super Mammy», ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «ο επαγγελματίας ηθοποιός συμμετέχει σε δουλειές και δεν ξέρει πάντα κάθε ατάκα της σειράς».

Σε ανήρτησή του ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, σχολίασε την συμμετοχή του ηθοποιού στη σειρά λέγοντας: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας που για χρόνια ήταν η αδερφή που την είχαν του κλώτσου και του μπάτσου έγινε πρόεδρος στο ΣΕΗ και αν πιστέψαμε ότι στηρίζει τα θύματα βιασμού γιατί έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα κάναμε λάθος! Στον πάτο θα φτάσει μαζί με τον Σεφερλή, ήρθε ώρα αγαπητή».

Ο Ηλίας Γκιώνης δημοσίευσε και άλλη μία απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στα social media, στην οποία ανέφερε: «Τι να παραδεχτώ; Ότι σαν ηθοποιός θέλω να έχω γεύσεις από κάθε είδους δουλειά; Ότι ζούμε πλέον σε καθεστώς τρόμου μήπως ξεσηκωθούν όλοι με το παραμικρό; Μήπως βρισκόμαστε όλοι μαζί σε παράκρουση; Μήπως να παραδεχθώ ότι πρέπει να είμαστε υπέρ της λογοκρισίας; Για αν αρχίσω να κάνω αυστηρή κριτική στον Σεφερλή, τι να πω μετά για τις δήθεν κουλτουροειδείς απόπειρες πολλών με τις κάθε είδους ασχήμιες επί σκηνής;».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement