Πισπιρίγκου από Κορυδαλλό: «Εγώ είμαι μέσα και άλλοι κάνουν πάρτι»

Advertisement

Μιλώντας μέσα από τον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως είναι αθώα και αφήνει αιχμές για το σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

«Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι», λέει, προαναγγέλοντας εξελίξεις ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται, σήμερα ή αύριο, να πάει μαζί με τον δικηγόρο του στην ανακρίτρια της υπόθεσης και να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας. Θα τοποθετηθεί, δηλαδή, και επίσημα απέναντι από τη γυναίκα του, ως πολιτική αγωγή, ως κατήγορός της στην υπόθεση.

Advertisement

Η «Πελοπόννησος» αναφέρει πως οι δικηγόροι της, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια, ήδη έχουν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς τους, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό.

Τι ζήτησε η Πισπιρίγκου για να πάρει στις φυλακές

Όταν το βράδυ της Δευτέρας, επέστρεφε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά την απολογία, η αγωνία της 33χρονης ήταν το… τι θα πάρει μαζί της στο κελί. «Μπορείς να μου πεις τι πράγματα επιτρέπεται να πάρω μαζί μου στην φυλακή. Μήπως ξέρεις τι μπορώ να έχω μαζί μου;», ρώτησε τους αστυνομικούς που βρισκόταν μαζί της στο όχημα.

Αφού πέρασε το πρωί της Τρίτης τις πύλες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου, έδωσε πρώτα μια μίνι- συνέντευξη στην διευθύντρια και την επιβλέπουσα εισαγγελέα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο κελί στον πρώτο όροφο του καταστήματος κράτησης.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη ζήτησε μια τηλεόραση, τηλεκάρτες για τις επικοινωνίες της και να μπορεί να… καπνίζει.

Όπως έχει προβλεφθεί από τον σχεδιασμό η κατηγορούμενη θα είναι μόνη της στο κελί, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο αναρρωτήριο των φυλακών και απέναντι από το καρτοτηλέφωνο, το οποίο θα χρησιμοποιεί μόνο η ίδια. Θα σιτίζεται μόνη της, ενώ και ο προαυλισμός της θα γίνεται δύο φορές τη μέρα, σε διαφορετικές ώρες από τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Υπό τον φόβο να βλάψει τον εαυτό της, αλλά και γα να αποφευχθεί ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος της, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση. Ακόμα και το κάπνισμα που ζήτησε, θα γίνεται υπό την επίβλεψη σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος θα της ανάβει το τσιγάρο, καθώς για λόγους ασφαλείας δεν πρέπει να έχει στην κατοχή της αναπτήρα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement