Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο νονός της Μαλένας διαψεύδει την ερωτική σχέση με την 33χρονη

Advertisement

Ο νονός της μικρής Μαλένας από την Πάτρα και κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου διέψευσε, την Κυριακή (10/04), πως είχε ερωτική σχέση μαζί του.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (09/04), σε σχετικές δηλώσεις στον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, ανέφερε πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε πριν από τη γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών.

Ακόμα, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και, μάλιστα, αυτό συνέβη τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει: «Ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Advertisement

Όσον αφορά στην εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατά τον Γιώργο Αναστασόπουλο, έγινε με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του τελευταίου και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη 33χρονη.

Η διάψευση από τον νονό της Μαλένας για ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, πληρεξούσιος δικηγόρος του νονού της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που πέθανε, εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή (10/04) και έτσι διαψεύδεται η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον εντολέα του.

Χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος του νονού του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε, έκανε λόγο για «άθλια στοχοποίηση» του εντολέα του και «σενάριο επιστημονικής φαντασίας».

Advertisement

Ακόμα, στην ανακοίνωση την οποία επικαλέστηκε σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, γίνεται λόγος «ανθρωποφαγία» και «κανιβαλισμό» και ο δικηγόρος στρέφεται κατά των Αρχών, οι οποίες -όπως τονίζεται- «με την παθητική τους στάση σε όσα εξελίσσονται, έχουν επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, παρά την ευθύνη που έχουν για την εφαρμογή του νόμου, σε αδικήματα που σε πολλές περιπτώσεις διώκεται αυτεπάγγελτα».

Ολόκληρη η δήλωση του Κωνσταντίνου Κρεμμύδα, δικηγόρου του νονού της Μαλένας

«Πρόσφατα στα πλαίσια του «κυνηγιού μαγισσών», εντός του κοινωνικού κύκλου κατηγορούμενης, που έχει προφυλακιστεί για θάνατο τέκνου της, συντελείται μία βάναυση προσβολή στο πρόσωπο εντολέα μου και νονού της μικρής Μαλένας, ο οποίος από επαγγελματίες και μη, πολύπειρους τηλεσπιλωτές συνειδήσεων και τηλεδολοφόνους χαρακτήρων, φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την κατηγορούμενη και να είναι ο φυσικός πατέρας θανόντος τέκνου.

Πρόκειται για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Η καθημερινή βάναυση βεβήλωση της προσωπικότητάς του, καθώς και οι μομφές και οι απειλές που δέχεται από αυτόκλητους εκδικητές, που βλέπουν τον εαυτό τους ως εισαγγελέα και ανακριτή μαζί, καθιστά άμεση την ανάγκη για επέμβαση των δικαστικών αρχών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι.

Το επόμενο στάδιο αυτής της ανθρωποφαγίας και του κανιβαλισμού, αναρωτιέμαι ποιο θα είναι; Ο προπηλακισμός ή ακόμα και ακραίες βίαιες συμπεριφορές σε βάρος αθώων ανθρώπων;

Advertisement

Δυστυχώς, οι αρμόδιες δικαστικές και λοιπές εν γένει διωκτικές αρχές, με την παθητική τους στάση σε όσα εξελίσσονται, έχουν επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, παρά την ευθύνη που έχουν για την εφαρμογή του νόμου, σε αδικήματα που σε πολλές περιπτώσεις διώκεται αυτεπάγγελτα.

Το μεγαλύτερο διακύβευμα για τη Δικαιοσύνη, αναφορικά με υποθέσεις που συγκεντρώνουν το δημόσιο ενδιαφέρον, είναι αφενός μεν πως αυτή θα λειτουργεί ανεξάρτητα και ανεπηρέαστη από την κοινή γνώμη, αφετέρου δε, πως θα προστατευθούν τυχαίοι, καθημερινοί άνθρωποι, που βρίσκονται στο ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό περιβάλλον του εκάστοτε κατηγορούμενου και αποτελούν «βορά» σε τρίτους, που υποκινούν, – για τα δικά τους προσωπικά συμφέρονται και προβολή, χωρίς να έχουν στοιχεία για τα λεγόμενά τους – τα πλήθη σε ανάρμοστες ψευδείς και λίαν προσβλητικές αναρτήσεις και συμπεριφορές.

Στα πλαίσια των ανωτέρω, καθίσταται πλέον επιβεβλημένη η τιμωρία αυτών που κατά παράβαση του νόμου προσβάλλουν τον εντολέα μου και την οικογένειά του μεταξύ άλλων και με σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και η αστική του αποκατάσταση».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement