Πάτρα: Ξεσπά ο κουμπάρος του Δασκαλάκη – «Δεν είμαι πατέρας κανενός παιδιού»

Advertisement

Φήμες πως ο κουμπάρος του ζευγαριού Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την 33χρονη έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα το πρωί ο δικηγόρος του νονού της Μαλένας, κ. Κώστας Κρεμμύδας μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις φήμες που κυκλοφορούν.

«Δεν είναι μόνο ότι κατηγορούν τον εντολέα μου και νονός της Μαλένας, ότι είχα εξωσυζυγική σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, το θέμα είναι ότι επεκτάθηκε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, μέχρι που εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες, ότι έχει μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί η ουσία που σκότωσε το ένα τέκνο. Επιπλέον, του καταλογίζουν ότι το ένα παιδί είναι και δικό του. Έχουν κάνει κολάζ τις φωτογραφίες των παιδιών του, και διαδίδονται διάφορα», ανέφερε αρχικά.

Advertisement


«Εξαιτίας της γνωριμίας του με τον Μάνο, βάφτισε τη Μαλένα, αλλά στη συνέχεια είχε ένα πρόβλημα υγείας και μετά τον θάνατο του παιδιού οι σχέσεις ατόνισαν. Αυτή τη στιγμή απειλείται ο ίδιος και η οικογένειά του/ Δυο ρεπορτάζ τον «φωτογράφισαν» ως τον άνθρωπο που είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου», συμπλήρωσε.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κλείσει το θέμα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλλει έτσι έναν άνθρωπο», κατέληξε λέγοντας ο κ. Κρεμμύδας.

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο για το θρίλερ της Πάτρας έφερε στο φως της δημοσιότητας ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Advertisement

Συγκεκριμένα, το ντοκουμέντο που αποτελεί συρραφή δύο εικόνων, φαίνεται από τη μια το μόνιτορ της Τζωρτζίνας από τη ΜΕΘ υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου και από την άλλη το μόνιτορ της 9χρονης όταν η μητέρα της βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί της.

Στην πρώτη, όταν δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απούσα, οι καρδιακοί σφυγμοί της Τζωρτζίνας είναι κανονικοί, ενώ και οι αναπνοές της είναι κανονικές. Στη φωτογραφία με την 33χρονη παρούσα φαίνεται η βραδυκαρδία της 9χρονης, ενώ παρουσιάζει πτώση σφυγμών.

Ουσιαστικά αυτό που αποδεικνύεται από τις εικόνες είναι πως όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο δωμάτιο η κατάσταση της 9χρονης κόρης της επιδεινώνεται ραγδαία, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την βάζουν στη ΜΕΘ, όπου και η κατάσταση της υγείας της βελτιωνόταν αμέσως.

Advertisement

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι γιατροί ζήτησαν από την 33χρονη μητέρα να βιντεοσκοπήσει τα επεισόδια της κόρης της, αφού δεν μπορούσαν με άλλο τρόπο να εξηγήσουν όλα όσα συνέβαιναν.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement