Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Σιγά ρε άντρα! Γιατί δεν τα λες αυτά στην κατάθεσή σου;»

Advertisement

«Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος», υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο Star, ενώ έδωσε και τη δική του εκδοχή για τις εκατέρωθεν αντιδράσεις του ζευγαριού.

«Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν «περιορίσου στα καθήκοντα σου» δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω», εξήγησε ο κ. Κατερινόπουλος, σχετικά με την προειδοποίηση που έδωσε το ζευγάρι στον διευθυντή ΜΕΘ όταν άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως εκεί της πλέκει το εγκώμιο (σ.σ. Πισπιρίγκου). Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει: «Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί». Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεση σου;», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Advertisement

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement