Στην ελληνική αγορά εισέρχεται η vivo

Advertisement

Στα μέσα Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση στην ελληνική αγορά των smartphones της vivo, μίας εκ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως στο συγκεκριμένο χώρο.

Τα πρώτα μοντέλα θα απευθύνονται στη μεσαία και στη high-end κατηγορία και γενικότερα τα smartphones της vivo, χαρακτηρίζονται από υψηλή τεχνολογική καινοτομία και σχεδιασμό ανώτερης αισθητικής, ενώ παράλληλα συνδυάζουν κορυφαίες δυνατότητες, και κάμερες υψηλής ακρίβειας σε απίστευτα ελκυστικές τιμές.

Η vivo από την πρώτη στιγμή, παρέχει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές, και οι κινητές συσκευές τηλεφώνων που προτείνει συσπειρώνουν τους φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Το Νοέμβριο του 2019 ίδρυσε τα ευρωπαϊκά της γραφεία στο Ντίσελντορφ Γερμανίας ακολουθώντας τη διεθνή επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας «πιο τοπική, πιο παγκόσμια».

Advertisement

Η εταιρεία βρέθηκε στην πρώτη θέση στην κινεζική αγορά smartphones για το 2021, έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 60 αγορές, με παγκόσμιο μερίδιο αγοράς 9%. Ταυτόχρονα, όσον αφορά στην παράδοση 5G smartphones, κατέχει σταθερά την τρίτη θέση με 12,9% μερίδιο αγοράς.

Μερικές από τις σημαντικές στιγμές και πρωτιές της vivo στη βιομηχανία των smartphones είναι το πρώτο smartphone με ενσωματωμένο chipset ήχου hi-fi (vivo X1), το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο (vivo X5 Max), το πρώτο smartphone με τεχνολογία σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη (vivo X20Plus UD). Τέλος με βάση το πρώτο πρωτότυπο smartphone APEX, το 2018 η εταιρεία κυκλοφόρησε το vivo NEX, το πρώτο smartphone χωρίς πλαίσιο, με αναδυόμενη selfie κάμερα.

Ο κ. Λυκούργος Σαμαρτζής, εμπορικός διευθυντής του ελληνικού γραφείου δήλωσε:

Advertisement

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την άφιξη της vivo στην Ελλάδα, καθώς οι κινητές συσκευές της εταιρείας μπορούν να καλύψουν τις τεχνολογικές απαιτήσεις και του ελληνικού κοινού. Προσκαλούμε τους λάτρεις της καινοτομίας και της αισθητικής, να ανακαλύψουν την εμπειρία των smartphones της vivo με τις καινοτόμες λύσεις από τον κορυφαίο κατασκευαστή smartphone της Κίνας με τις εξαιρετικές παγκόσμιες διακρίσεις».

Σημειώνεται πως η vivo είναι εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας παγκοσμίως, με κεντρικά γραφεία στην Κίνα, που υποστηρίζονται από δίκτυο κέντρων έρευνας και ανάπτυξης σε Πεκίνο, Σαγκάη, Σενζέν, Ντονγκουάν, Νανζίνγκ, Χανγκζού και Σιάν η vivo εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογικών καταναλωτικών προϊόντων αιχμής, όπως το 5G, η τεχνητή νοημοσύνη, ο βιομηχανικός σχεδιασμός, η φωτογραφία αλλά και ορισμένες επιπλέον ανερχόμενες τεχνολογίες. Η vivo έχει επίσης δημιουργήσει πέντε κόμβους παραγωγής, σε όλη την Κίνα, τη Νότιο και τη Νοτιοανατολική Ασία, κατασκευάζοντας πάνω από 200 εκατομμύρια smartphones κάθε χρόνο.

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνδέει χρήστες σε όλο τον κόσμο, μέσω του σχεδιασμού συναρπαστικών και καινοτόμων smartphones και συνοδευτικών συσκευών, καθώς και υπηρεσιών οι οποίες ενσωματώνουν κορυφαία τεχνολογικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement