Γιουβέντους καλεί Τσιμίκα! Δίνει ακόμα και 13 εκατομμύρια στη Λίβερπουλ

φωτ. AP
Advertisement

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα με την φανέλα της Λίβερπουλ, έχουν στρέψει πάνω του τα φώτα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα μεγάλοι σύλλογοι να εξετάζουν την περίπτωσή του καθώς βλέπουν ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την φανέλα βασικού στην ομάδα του Μέρσεϊσάιντ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «juvedipendenza» η Γιουβέντους παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωσή του 25χρονου ακραίου μπακ της Λίβερπουλ και θα μπορούσαν να δώσει ακόμα και 13 εκατ.ευρώ για να τον φέρει στο Τορίνο

«Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, καθώς υπάρχει ο Άντριου Ρόμπερτσον, αλλά όποτε αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Ο 27χρονος αμυντικός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη διαφορά, με το… βελούδινό του αριστερό πόδι.

Advertisement

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικός της τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικής ποδοσφαιριστής και με τον Λούκα Πελεγκρίνι μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Μεγάλης Κυρίας», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα. Ο Τσιμίκας έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2025.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement