Reese Witherspoon: Αποκάλυψε τι της έχει »κλέψει» η κόρη της, Ava Philippe

Advertisement

Η Ava Phillippe είναι η 22χρονη κόρη της ηθοποιού Reese Witherspoon και του Ryan Phillippe. Η νεαρή influencer είναι ολόιδια εμφανισιακά με την διάσημη μητέρα της και μια ματιά στο Instagram feed της θα σε πείσει. Η Ava δεν ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της αφού δεν την ενδιαφέρει καθόλου μια καριέρα στην υποκριτική.

Η 22χρονη χαράζει την δική της πορεία στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς και όλα δείχνουν πως το μέλλον της αναμένεται λαμπρό. Τον Δεκέμβριο του 2021 η Ava πρωταγωνίστησε στην καμπάνια Bridgerton X Pat McGrath Labs και εντυπωσίασε.

Τα fashion tips στα οποία ορκίζεται η Ava Phillipe

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ava (@avaphillippe)

«Μου αρέσει να συνδυάζω το πιο grung style (με επιρροές από τα 90s) με πιο θηλυκό στυλ», δήλωσε η Ava στο TZR. «Σίγουρα επενδύω στη δεκαετία του ’90 αυτή τη στιγμή. Το διατηρώ φρέσκο ​​και funky, αλλά αντλώ έμπνευση από αυτές τις τάσεις», συμλήρωσε.

Advertisement

Τα fashion tips που της έμαθε η μαμά της, Reese Witherspoon

H Ava Phillippe ανέφερε ότι ακολουθεί τις σοφές συμβουλές της μητέρας της όσον αφορά τη μόδα και το στυλ. «Σίγουρα με έμαθε πώς να ποζάρω». Θέλει πραγματικά να ενσαρκώσω αυτή την αυτοπεποίθηση που πηγάζει από μέσα και αυτή την εσωτερική αίσθηση του εαυτού. Οποιαδήποτε μόδα πρέπει να προέρχεται από μέσα. Αν νιώθεις καλά, φαίνεσαι καλά», δήλωσε η 22χρονη.

H Reese Witherspoon της δίδαξε επίσης έναν βασικό στυλιστικό κανόνα: «Tα παπούτσια πρέπει να ταιριάζουν με την τσάντα. Αν συνδυάσεις σωστά τα παπούτσια σου με την τσάντα, έχεις αυτομάτως μια ολοκληρωμένη εμφάνιση». Η Ava Phillippe ανέφερε πως δανείζεται συχνά ρούχα από την ντουλάπα της μαμάς της, τσάντες και κοσμήματα.

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement