Βασίλης Τερλέγκας: «Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει για τους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν μετανιώνω»

Advertisement

O Βασίλης Τερλέγκας παραχώρησε συνέντευξη στο «Ολα Γκουντ» και αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ανέφερε πως δεν μετάνιωσε για τη δήλωση και ζήτησε συγγνώμη γιατί «δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση».

Τι είπε για την επίμαχη δήλωση…

«Ως τραγουδιστή δεν με έχουν αδικήσει ποτέ. Κάποιοι έλεγαν διάφορα αλλά, μόλις με γνώριζαν, άλλαζαν γνώμη. Έχω ακούσει για ουσίες και τέτοια πράγματα. Δεν γίνονται αυτά… Με είχαν πει και τσιγγάνο αλλά ο λόγος που το έλεγαν ήταν γιατί δεν με ήξεραν. Φυλετικά μακάρι να ήμουν, έτυχε όμως να είμαι Δωριεύς» ανέφερε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Advertisement

«Δεν έχω μετανιώσει για την δήλωση που είχα κάνει. Όχι, δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι αλλά αν γίνουν, είπα, έγιναν. Δεν το είπα αλλιώς. Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο γιατί δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση» επεσήμανε ο τραγουδιστής.

«Κάποτε ήρθε ένας και μου λέει, ‘θέλω να σε σκοτώσω’. Φοβήθηκα για να είμαι ειλικρινής. Θα σε σκοτώσω γιατί δεν μπορώ να σε ακούω άλλο! Με τρελαίνεις! Δεν μπορώ να ακούω να ανοίγεις το στόμα σου και να βγάζεις αυτή τη μελωδία από μέσα σου. Δηλαδή μ’ αγαπούσε και ήθελε να με σκοτώσει για να μην τρελαθεί αυτός. Δηλαδή παραλογίες» αποκάλυψε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement