Αιδηψός: Τι λέει ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο με το γατάκι

Advertisement

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο το βίντεο της οργής με τον βασανισμό μίας γάτας σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, όπου ένας άνδρας, αφού δελέασε το αδέσποτο με ένα ψάρι, στη συνέχεια το κλώτσησε στη θάλασσα.

Ο Μανώλης Καραμανώλης, ο οποίος ανήρτησε το επίμαχο βίντεο, ενώ αρχικά αντέδρασε σε πολύ έντονο ύφος και με ύβρεις, αλλά στη συνέχεια απολογήθηκε δημόσια, βγήκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» για να τοποθετηθεί.

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης.

Advertisement

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο 30χρονος, ο οποίος αρνήθηκε ότι ο σκύλος που είχε βαφτεί με πράσινο χρώμα στο παρελθόν δεν είναι δικός του.

Στη συνέχεια, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε και ο δικηγόρος του 30χρονου, κ. Ιάσων Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement