Δίκη Ντεπ – Χερντ: Οι άγριες σκηνές σεξουαλικής βίας – Μαρτυρία που σοκάρει

Advertisement

Σκηνές άγριας σεξουαλικής βίας περιέγραψε στο δικαστήριο η πρώτη μάρτυρας από την πλευρά της Άμπερ Χερντ, Δρ. Ντον Χιουζ, ενώ η δίκη της ηθοποιού με τον Τζόνι Ντεπ συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα, η Δρ. Ντον Χιουζ, που είναι κλινική και ιατροδικαστική ψυχολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη, αλλά και ειδική στα θέματα ενδοοικογενειακής βίας, εξήγησε ότι οι γυναίκες σε κακοποιητικές σχέσεις αρχικά εμπλέκονται σε αυτές για τους σωστούς λόγους, όμως σταδιακά ο σύντροφός τους αλλάζει και αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο.

«Η πιο επικίνδυνη στιγμή για μια γυναίκα είναι όταν φεύγει – η πιθανότητα να σκοτωθεί αυξάνεται σημαντικά. Το να μένει στη σχέση, την κρατά ασφαλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώπιον του δικαστηρίου και κατέθεσε μερικά σοκαριστικά περιστατικά σεξουαλικής βίας, που η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον Τζόνι Ντεπ.

Advertisement

«Έβαλε τα δάχτυλά του στον κόλπο της, ψάχνοντας κοκαΐνη»

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Δρ. Χιουζ είπε ότι όταν ο Ντεπ «ήταν μεθυσμένος ή φτιαγμένος από τα ναρκωτικά, πετούσε την Άμπερ Χερντ στο κρεβάτι, της έσκιζε το νυχτικό και προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της». Και πρόσθεσε: «Την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν ήταν στιγμές αγάπης, αυτές ήταν στιγμές επιβολής».

Η Δρ. Χιουζ είπε πως σε μια άλλη περίπτωση, ο Ντεπ κατηγόρησε μια γυναίκα ότι την «έπεσε» στην Χερντ και έπειτα υπέβαλε σε «σωματική έρευνα» την τότε σύζυγό του, ψάχνοντας για ναρκωτικά. Ο Ντεπ σκέφτηκε ότι «ήταν αποδεκτό να της σκίσει το νυχτικό και να βάλει τα δάχτυλά του στον κόλπο της αναζητώντας κοκαΐνη», είπε η ψυχολόγος. Μια άλλη φορά, ο Ντεπ έβαλε τα δάχτυλά του στον κόλπο της Χερντ και «την άρπαξε βίαια», ενώ βρίσκονταν στην ντουλάπα, πρόσθεσε.

Η ίδια ανέφερε πως ένα από τα πιο ακραία περιστατικά σημειώθηκε στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια του καβγά στον οποίο ο Τζόνι Ντεπ έχασε το δάχτυλό του. Σε εκείνο το επεισόδιο η Χερντ ισχυρίζεται πως ο Ντεπ έβαλε ένα μπουκάλι μέσα στο σώμα της. Η Δρ. Χιουζ περιέγραψε σχετικά: «Όταν την έδερνε και την έπνιγε, λέγοντας ότι την μισεί και θα την σκοτώσει, η δεσποινίς Χερντ αποσυντονιζόταν και έβγαινε έξω από το σώμα της. Το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν «Θεέ μου, ελπίζω να μην είναι το σπασμένο μπουκάλι»».

Advertisement
Η Δρ. Ντον Χιουζ στη δίκη Ντεπ - Χερντ
Η Δρ. Ντον Χιουζ στη δίκη Ντεπ – Χερντ JIM WATSON/POOL PHOTO / AP IMAGES

Η ψυχολόγος είπε, επίσης, πως όταν ο Ντεπ προσπαθούσε πετούσε την Χερντ στο κρεβάτι και προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της, δεν τα κατάφερε πάντα και τότε εκνευριζόταν. «Αν δεν ήταν σε θέση να αποδώσει, θα θύμωνε περισσότερο μαζί της και θα την κατηγορούσε», δήλωσε.

Η Δρ. Χιουζ έκανε λόγο για περιστατικά βίας του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ τα οποία περιελάμβαναν «σπρωξίματα, πνιγμό και κλωτσιές στην πλάτη», ενώ δήλωσε πως η ηθοποιός μετά τις επιθέσεις είχε «μώλωπες, κοψίματα και κολπικό πόνο».

Επίσης, ανέφερε πως ο 58χρονος ηθοποιός ήταν «εμμονικά ζηλιάρης» με την τότε σύζυγό του, δεν την άφηνε να φοράει αποκαλυπτικά ρούχα και θεωρούσε την επαγγελματική φιλοδοξία της κάτι κακό, ενώ της έλεγε πως «δεν χρειάζεται να δείχνει τα β@@@ά της και τον κ@@ο της».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement