Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Advertisement

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον οργανισμό της Τζωρτζίνας βρέθηκε καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη.

Όπως αποκάλυψε το Star η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι «καθαρή φαρμακευτική», κάτι που σημαίνει σημαίνει ότι πιθανότατα προέρχεται από το περιβάλλον εντός του νοσοκομείου.

Πάτρα: Η καρδιά της Ίριδας στο μικροσκόπιο – Θα γίνει επανέλεγχος με τομές στην καρδιά της

Δεν έχουν τελειωμό οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Κέλλυ Χεινοπώρου, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Ίριδας, καθώς το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζεται.

Advertisement

Η ίδια επικαλούμενη τις πηγές της, αναφέρει ότι «τίθεται υπό αμφισβήτηση η ανακάλυψη της αγενεσίας φλεβόκομβου και αναμένεται να γίνουν και πάλι ιστολογικές εξετάσεις»

Στο μικροσκόπιο θα μπει η καρδιά της Ίριδας για να διαπιστωθεί αν το παιδί έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου. Όπως αναφέρουν ειδικοί αν το παιδί είχε αγενεσία φλεβόκομβου δεν θα πέθαινε στον ύπνο του, ενώ δεν είχε και βαριά κλινική εικόνα όταν ήταν εν ζωή. Επίσης, όπως είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου, σύμφωνα με τους ειδικούς, αν το παιδί είχε τέτοιο πρόβλημα θα είχε εντοπιστεί από την κοιλιά της μητέρας του ή από τις πρώτες ημέρες της ζωής του.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως αν αποκλειστεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου στην Ίριδα τότε έρχεται πιο κοντά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αν αποδειχθεί αυτό τότε θα έρθουν νέες συλλήψεις

Advertisement

Από την πλευρά της η ιατροδικαστής Άννα Ράζου ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει εκταφή στην Ίριδα και η εξέταση στην καρδιά θα γίνει από τους ιστούς που ήδη έχουν κρατηθεί. Όπως είπε υπάρχουν πολλά στοιχεία για την Ίριδα και θα μας βοηθήσουν, ωστόσο, χαρακτήρισε αστοχία το γεγονός ότι δεν έχει κρατηθεί ιστός από τον εγκέφαλο της Ίριδας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement