Μάνος Δασκαλάκης: Το νέο σπίτι και ο ψυχίατρος – «Ήταν παρτάκιας και εγωπαθής»

Κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του, της 9χρονης Τζωρτζίνας, Πέμπτη 7 Απριλίου 2022. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Advertisement

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, μίλησε μία φίλη της οικογένειάς του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πού μένει σήμερα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο, 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, σε κάποιο συγγενικό σπίτι και μένει. Δεν βγαίνει καθόλου μέσα απ’ το σπίτι και δέχεται δύο φορές την εβδομάδα ψυχιατρική… κάνει συνεδρίες τελοσπάντων με ψυχίατρο», είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Παράλληλα, όπως πρόσθεσε η εν λόγω γυναίκα, ο Μάνος Δασκαλάκης «έχει πιεστεί από παντού».

Advertisement

«Πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά παρτάκιας και εγωπαθής και δεν κοίταγε πέρα απ’ τη μύτη του και τόσα χρόνια με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Τώρα πια κατάλαβε και κατανόησε τι του έχει συμβεί. Ανησυχούν όλοι και ο πατριός του και ο μπαμπάς του και η μαμά του, πάρα πολύ. Εντάξει στην αρχή δεν δεχόταν ψυχολογική βοήθεια και τώρα μόνος του την ζήτησε. Δεν βγαίνει καθόλου ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν», συμπλήρωσε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement