Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Είχε ένα μικρό χώρο στο φαρμακείο για να ξεκουράζεται, εκεί τη βρήκαν…»

Advertisement

Συγκλονίζει τη χώρα η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στις Πηγές του Δήμου Νέστου Καβάλας, με θύμα μία 43χρονη φαρμακοποιό, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και θύτη τον 55χρονο σύζυγό της.

Το έγκλημα φέρεται να σημειώθηκε χθες, μετά το μεσημέρι. «Χθες (5/5) το μεσημέρι έκλεισε η γυναίκα το φαρμακείο και έκτοτε δεν ξανάνοιξε… Δεν την ξαναείδαμε…«, περιγράφει συγκλονισμένος στο GRTimes, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγών Νέστου, Δημήτρης Λεπίδας.

Μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή, σημειώνει τον συγκλονισμό, τη θλίψη και το θυμό, για τον άδικο χαμό «μιας κοπέλας κοινωνικής, εξυπηρετικής, που ήθελε μόνο να βοηθάει», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί τί συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες, καθώς δεν υπήρξε στο παρελθόν κάποιο δικαίωμα από το ζευγάρι.

Advertisement

Η μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 6 και 10 χρόνων, συνήθιζε να μένει στο φαρμακείο στο μεσοδιάστημα μέχρι να ανοίξει και πάλι το απόγευμα, καθώς το σπίτι τους βρίσκονταν σε απόσταση, στον Αμυγδαλεώνα. «Είχε στήσει ένα μικρό χώρο μέσα στο φαρμακείο για να ξεκουράζεται μέχρι το απόγευμα που θα ξαναάνοιγε. Εκεί τη βρήκαν…», περιγράφει σοκαρισμένος ο κ. Λεπίδας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (5/5) και στη συνέχεια ο 55χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Advertisement

Αργότερα κατά τις βραδινές ώρες ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές και ομολόγησε πως έχει κάνει κακό στη γυναίκα του με τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ να σπεύδουν στο σημείο.

Η άτυχη γυναίκα δεν έφερε κανένα τραύμα και μέχρι αυτήν την ώρα ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας ο τρόπος με τον οποίο ο δράστης προέβη στον φόνο.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: CENTERTV

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement