Καβάλα: Μέσα στο φαρμακείο έπνιξε τη γυναίκα του και έκοψε τις φλέβες του-«Έχουμε μείνει άφωνοι», λένε οι κάτοικοι

Advertisement

Μέσα σε φαρμακείο έπνιξε την 43χρονη Αίντα ο 55χρονος συζυγοκτόνος, στην Καβάλα, ο οποίος ακολούθως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του.

Σε σοκ βρίσκεται το χωριό Πηγές, στην Καβάλα, μετά τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο συζυγοκτόνος έπνιξε την 43χρονη Αίντα μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε. Οι συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με την άτυχη γυναίκα, η οποία δεν έδινε σημάδια ζωής. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία όπου και εντόπισε νεκρή τη γυναίκα μέσα στο κατάστημα, ενώ ο συζυγοκτόνος κείτονταν στο έδαφος μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του με αιχμηρό αντικείμενο.

Κάτοικοι των Πηγών λένε στο ThessToday ότι δεν μπορούν να πιστέψουν πως στο χωριό τους διαδραματίστηκε γυναικοκτονία, ενώ περιγράφουν την 43χρονη ως κοινωνική και φιλική.

Advertisement

Σοκαρισμένοι από τη δολοφονία της Αίντας είναι και οι κάτοικοι του χωριού Αμυγδαλεώνα όπου ζούσε η 43χρονη με τον συζυγοκτόνο, τα δύο ανήλικα παιδιά τους αλλά και τους γονείς της. Όπως δήλωσε στο ThessToday.gr, ο πρόεδρος του χωριού, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη καθώς ήταν μια πολύ ήσυχη οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά. «Σίγουρα μέσα στο σπίτι του ζευγαριού δεν γνωρίζαμε τι συμβαίνει αλλά απ’ όσο βλέπαμε εμείς ήταν ήσυχοι και δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Ζούσαν αρμονικά με τα ανήλικα παιδιά τους. Στο ίδιο σπίτι ζουν και οι γονείς της Αίντας. Έχουμε μείνει όλοι άφωνοι, δεν περιμέναμε από ένα τέτοιο ζευγάρι να έχει αυτήν την κατάληξη», ανέφερε ο κ. Πουρσαϊτίδης.

Για τον 55χρονο συζυγοκτόνο σχολίασε μάλιστα ότι ήταν ήσυχος στο χωριό και δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια ότι μπορεί να φτάσει σε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη.

Σημειώνεται ότι ο συζυγοκτόνος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement