Αντωνά: Τα μηνύματα για τον Σοϊλέδη έφεραν την «έκρηξή» της – Η… πληρωμένη απάντηση

Advertisement

Η Μαρία Αντωνά το τελευταίο διάστημα έχει μαγνητίσει τα βλέμματα καθώς ο σύντροφός της και μέλλοντας σύζυγός της, Άρης Σοϊλέδης συμμετέχει στο Survivor.

Συγκεκριμένα ορισμένοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσαν πως ο ποδοσφαιριστής και η Σοφιάννα είχαν έρθει αρκετά κοντά στην καλύβα και αυτό όπως ήταν φυσικό έγινε θέμα σχολιασμού. Η Μαρία Αντωνά από τότε δέχεται πολλά αρνητικά μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αποτέλεσμα να φέρει την «έκρηξή» της.

Η ίδια θέλησε να υπερασπιστεί τον Άρη Σοϊλέδη και έγραψε χαρακτηριστικά:«Απορώ πόσο άντρες νιώθετε ορισμένοι, που μπαίνετε στη διαδικασία να μου στέλνετε μηνύματα και να χλευάζετε τον σύντροφό μου λες και τον ξέρετε από χθες και να έχετε άποψη», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Αλήθεια φίλε μου, εσύ έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο τρίβλακας μπορεί να είσαι; Εσύ και άλλοι τόσοι αλήθεια τώρα, πόσο μίσος κουβαλάτε που μπαίνετε στη διαδικασία να μου σχολιάσετε σε DM, να βρίσετε και να βγάλετε τη χολή σας, την προσωπική σας δυστυχία επάνω μου; Νιώθετε καλύτερα έτσι; Στην τελική, αν δεν έχετε μάθει τι θα πει σέβομαι τους άλλους, σεβαστείτε λίγο τον εαυτό σας και διοχετεύστε αλλού την ενέργειά σας, σε πράγματα όμορφα και καλά. Μπας και φτιάξει λίγο το μέσα σας».

Advertisement

Στη συνέχεια, τόνισε πως είναι ένας από τους πιο αδικημένους παίκτες στο Survivor.

«Ο Άρης λοιπόν, είναι ίσως από τους πιο αδικημένους εκεί μέσα. Αυτός που έχει δεχτεί το μεγαλύτερο χτύπημα κάτω και κυρίως πίσω από την πλάτη του σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Γιατί άραγε; Τα συμπεράσματα δικά σας» και έπειτα δημοσίευσε μια κοινή με τον ποδοσφαιριστή.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement