Άρης Καβατζίκης: Συγκινεί ο δημοσιογράφος για τον θάνατο του αδελφού του και της μητέρας του

Advertisement

Ο Άρης Καβατζίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και σε μία σπάνια 0αναφέρθηκε στις απώλειες του αδερφού του και της μητέρας του.

«Έχω κάνει πολλά. Δηλαδή νευρογλωσσικό προγραμματισμό, που είναι και πολύ της μόδας, το οποίο δούλεψε για δυο – τρεις εβδομάδες το πολύ και αυτό ήταν. Δοκίμασα πολλά αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι μου κρατάει για δυο εβδομάδες, τρεις, έναν μήνα το πολύ και μετά οι φοβίες πάλι νικούν και έρχονται στην επιφάνεια. Δηλαδή πάλι νικούν οι φοβίες στο τέλος» είπε αρχικά.


«Δυστυχώς υπήρξαν και γεγονότα στη ζωή μου που επιδείνωσαν αυτές τις φοβίες. Δυστυχώς ναι. Εγώ πριν από πέντε χρόνια έχασα, εντελώς απροσδόκητα, τον αδελφό μου σε πολύ νεαρή ηλικία – ήταν 49 ετών – από ένα ισχαιμικό επεισόδιο. Πράγμα που σημαίνει ότι εκεί που πήγαινα να καταπολεμήσω πράγματα, όταν συνέβη αυτό στον αδερφό μου, με πήγε πολλά βήματα πίσω αυτή η τόσο πρόωρη απώλεια και ξαφνικά βάζω για ακόμα μια φορά ένα εμπόδιο. Λέω, αν ο αδελφός μου έφυγε από ένα ισχαιμικό επεισόδιο, γιατί να μην συμβεί και σε μένα αυτό; Άρα αυθυποβάλλεσαι. Μετά από αυτό είχα ακόμα μια απώλεια, της μητέρας μου, που και αυτή εκεί που πήγαινα να ξεπεράσω την απώλεια του αδερφού μου με ξαναπήγε δέκα βήματα πίσω. Όλα αυτά δρουν αθροιστικά» συμπλήρωσε ο συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement