Άννα Παντζέλη: Μαρτυρία σοκ για τον Κώστα Κωστόπουλο – «Είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου»

Advertisement

Η καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου κατά του σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου έπεσε σαν κεραυνός στο θολό τηλεοπτικό τοπίο, προκαλώντας αμηχανία κυρίως στους συνεργάτες του, που απέφυγαν μέχρι στιγμής να τοποθετηθούν.

Μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση, η ηθοποιός Άννα Παντζέλη μοιράστηκε με το κοινό και τους παρουσιαστές την δυσάρεστη εμπειρία της από τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη και διατύπωσε μία απορία.

«Είχα συνεργαστεί μαζί του πριν πολλά χρόνια (στη σειρά «Κάτω από την Ακρόπολη» που προβλήθηκε στον Alpha σεζόν 2001-2002 και 2002-2003). Υπήρχε μια ένταση, είχε μια σεξιστική συμπεριφορά, την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας, πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι, ένα-δυο κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά.

Advertisement

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πώς μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες, συναδέλφισσές μου, να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους και να λένε ότι είναι οικογενειάρχης και έχει παιδιά. Δηλαδή εγώ που έχω μια κόρη είμαι εξ’ ορισμού αθώα;» αναρωτήθηκε.

Και αναφέρθηκε σε ένα επεισόδιο που δεν μπόρεσε να διαγράψει από τη μνήμη της.

«Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά και μια κακοποιητική. Και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου. Ήμουν μπροστά, αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου να τρέμει και όλο το συνεργείο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σεξιστική συμπεριφορά του και την απαράδεκτη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους ηθοποιούς».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement